2020’de Görebileceğiniz En Mükemmel 25 Tesettür Gelinlik Modeli

0

Yeni düğün sezonu yaklaşırken 2020 sezonun en mükemmel 25 tesettür gelinlik modelini sizler için bir araya getirdik. İşte mutlaka görmeniz gereken en yeni gelinlik tasarımları

2019 düğün sezonu hala tüm görkemiyle devam ederken modacılar ve gelinlik sektörü çoktan 2020 tesettür gelinlik modelleri çalışmasına başladı. Gelinler için her yıl envai çeşit tasarım hazırlayan, farklı kumaşlar, desenler ve motiflerle ince işçilik çıkartan modacılar, 2020 sezonu için oldukça iddialı geliyor.

göz kamaştıran tesettür gelinlik 2020
göz kamaştıran tesettür gelinlik 2020

Sadelikten, ihtişamdan, zarafetten hoşlanan gelin adayları önümüzdeki sezon aradıkları gibi bir gelinlik bulmakta sıkıntı çekmeyecek. 2020 Tesettür gelinlik tasarımları, tıpkı açık gelinlikler gibi binbir çeşit detayla karşımıza çıkıyor.

yeni trend tesettür gelinlik 2020
yeni trend tesettür gelinlik 2020

Peki, gelecek sezonda gelinlik modellerinde neler göreceğiz? Her sezon tüm gelinlik modellerini görüyoruz ancak sezonun trend gelinlik modelleri hangileri olacak, hangi modeller trend sayılacak? İşte sizin için yaptığımız gelinlik incelemesinden notlar;


 
yeni sezon tesettür gelinlik 2020
yeni sezon tesettür gelinlik 2020

Sade Tesettür Gelinlikler 2020’de Öne Çıkacak

2020 tesettür gelinlik modelleri sadeliğiyle ön planda yer alacak. Elbette daha ışıltılı gelinlikten hoşlananlar da memnun olacak ancak modacılara ve gelinlikçilere göre gelecek yılın en trend modelleri sadeliğiyle cezbeden gelinlikler olacak.

sade tesettür gelinlik 2020
sade tesettür gelinlik 2020

Saten, ipek, tül gibi farklı kumaşlardan tasarlanan gelinliklerde, pırıltı minimum düzeyde kullanılıyor. Örneğin baştan sona satenin hâkim olduğu bir tesettür gelinlikte tek detay yaka ya da manşetlerdeki zarif inciler olacak. Tasarımcılar, sade gelinliklerle aslında gelin adaylarına aksesuar ve takı anlamında özgür bir alan bırakıyorlar.

taşlı tesettür gelinlik 2020
taşlı tesettür gelinlik 2020

Tesettür Gelinliklerde Balık ve Helen Modeller

2020 Tesettür gelinlikleri incelediğinizde dikkat ettiyseniz eğer genel anlamda hep kabarık, prenses ya da A kesim dediğimiz gelinlik modelleri gösteriliyor.

balık kesim tesettür gelinlik 2020
balık kesim tesettür gelinlik 2020

Üstelik birçok aday bu tip gelinlikler giymek zorunda kalabiliyor. Tasarımcılar çok sevilen, her kesimden gelinin tercih ettiği Helen ve balık model gelinlikleri tesettürlü gelinler için yeniden tasarladı.

fırfır detaylı tesettür gelinlik 2020
fırfır detaylı tesettür gelinlik 2020

Helen Model Gelinlikler 2020’de Trend Başı

2020 tesettür gelinlik modelleri bakan her genç kız, orta düzeyde bir kabarıklık sunan oldukça zarif görünen Helen model gelinlikler, yarım ve tam balık gelinlik modelleri, göğüs bölümünden sonra kloş şeklinde inen tarlatansız gelinlik tasarımları ile karşılaşacak. Kabarık gelinlikler popülaritesini yavaşça kaybediyor yerini Helen modellere bırakıyor.

dantelli sade kapalı gelinlik 2020
dantelli sade kapalı gelinlik 2020

Tesettür Helen model gelinlik modelleri eşarp ve duvak ile tamamlandığında ortaya şahane bir görüntü çıkıyor. Gelinler de bu modern ve rahat gelinlikleri daha çok seviyor.

2020 Sezonunun En Özel Tesettür Gelinlik Modelleri Galerisi

WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş