2020’de Spor Tarz Oluşturabileceğiniz 5 Tesettür Kombin Trendi

0

2020 spor modasını yakalamak istiyorsanız bu 5 tesettür giyim trendine mutlaka göz atmalısınız. İşte yeni trend spor tesettür kombin fikirleri

2020 yılında neler giyilecek, hangi parçalar öne çıkacak, hangi kıyafetler bir araya getirilecek çok merak ediliyor. Her yıl yenilenen moda kurallarının nabzını sizler için tuttuk ve 2020 tesettür spor kombinler listesini hazırladık. Haydi, listeye beraber bakalım…

2019 yılının son çeyreğine girdiğimizden beri moda dünyası müthiş bir hızla 2020 yılına hazırlanmaya başladı. Tesettür giyimin öncüleri olan tasarımcılar, markalar, sezonu iddialı karşılamak amacıyla zengin koleksiyonlar hazırlıyor.


 
uzun spor tunik kombini
uzun spor tunik kombini

Abiyeler, elbiseler, pantolonlar, tunikler ve günlük yaşamda çok sık tercih edilen spor kıyafetler hazır sayılıyor. 2020 tesettür kombinleri akımında renkli, canlı, doğal, rahat ve şık görüntülerle karşılaşmaya hazır olun.

yazlık spor eşofman kombini

Spor giyinmeyi sevenler bilhassa bu yıl şanslı diyebiliriz. Gardırobunuza keyifle alacağınız birbirinden güzel spor kombinler sizleri bekliyor. Moda dosyamızda bu hafta spor kombinlerine yer verdik. Birlikte incelemeye ne dersiniz?

spor tunik kot kombini 2020
spor tunik kot kombini 2020

Tesettür Eşofman Kombinleri

Tesettür eşofman kombinleri, 2020 tesettür spor kombinleri arasında rahatlığıyla yer alıyor. 2019 yılında da gördüğümüz bu tesettür eşofmanları, tesettürlü kadınların rahat spor yapabilmesine ve alışverişe, parka, sinemaya gitmesine olanak verdiği için kısa sürede popüler hale geldi.

Öyle ki anne kız eşofman takımları bile üretilir hale geldi. Eşofman tunikler ve eşofman altları ya da o rahatlıktaki pantolonları spor ayakkabılarla tamamlayarak birçok alanda giyebilirsiniz. Özellikle hafta sonu keyfi için dışarı çıktığınızda büyük rahatlık sunuyor.

Kot Pantolon & Tunik Kombinleri

Spor giyim denince akıllara gelen kot pantolonları elbette her yıl olduğu gibi öncü moda parçası olmaktan ödün vermiyor.

Kot pantolonlar dolapların en kurtarıcı giysileri sayılıyor. Altına topuklu giyince şık, spor giyince ise rahat bir kombin oluşturabileceğiniz kot pantolonlarını, tuniklerle tamamlamanızı öneriyoruz. Kot pantolon giyeceğiniz zaman üzerine nasıl bir tunik giymeliyim diye uzunca düşünmenize gerek yok.

kot ceket tişört kombini
kot ceket tişört kombini

Dolabınızdaki her türlü tuniğin kot için uygun görüneceğinden emin olabilirsiniz. Aynı tonlarda tunik tercih edip ton süt ton bir görüntü dahi oluşturabilirsiniz.

2020 tesettür eşofman
2020 tesettür eşofman

Bol pantolon & Tunik Takım Kombinleri

Bol pantolonların rahatlığını bir önceki yılda bırakmaya niyetli olmayan modacılar, 2020 tesettür spor kombinler hazırlarken odak noktalarına yine hareketli, bol, salaş pantolonları koyuyor.

beyaz tunik kombini 2020
beyaz tunik kombini 2020

Bir kez giyenin bir daha vazgeçemediği bol pantolonlar, her yaş grubuna yakışıyor özellikle okullu gençlerde çok şık duruyor. Pantolonun rahatlığını dışarıdan bakanlar bile fark edebiliyor. Böyle bir pantolonu tunik ile tamamlamanızı öneriyoruz.

Alternatif arayanlar için ise pantolon üzerine beyaz bir tişört ve basen bölgesinde biten ceketler giymeyi öneriyoruz. Aslında bol pantolonlar vücut hatlarını belli etmediği için kombin yaparken kemer hizasında biten ceketler de alternatif olabilir. Özellikle de üniversiteye giden gençler, akademisyenler ve çalışanlar blazer ceketleri değerlendirebilir.

Etek & Bluz & Hırka Kombinleri

Klasik kesim etek ya da son yılların modası yüksek bel etek giyeceğiniz zaman üzerinize tek renk bir kazak ve salaş bir hırka giymenizi öneriyoruz.

kiremit ceket kombini 2020
kiremit ceket kombini 2020

Bu kombin salaş ve şık görüntüsüyle dikkat çekerken aslında size müthiş bir rahatlık sunacak. Etek yerine elbise bile tercih edebilirsiniz. Uzun, çok kalın olmayan elbiselerinizin üzerine yere kadar uzanan örme hırkalar tercih edebilirsiniz.

Alt & Üst Takım Kombinleri

2020 tesettür spor kombinler listesinde rahatlığıyla öne çıkan takımlar dikkat çekiyor. Genellikle üst bölümü yandan yırtmaçlı bol bluzlardan oluşan bu takımlar, ikili şekilde satılıyor.

leoparlı spor tesettür kombin
leoparlı spor tesettür kombin

Bu tarz bir takımı ayrı ayrı satın alamayacağınız için aslında bir kombin satın almış oluyorsunuz. Takım kıyafetlerinizi kombinlerken ayakkabı, çanta, kemer, şal – eşarp, takı konusuna ağırlık vermelisiniz. Çünkü zaten kıyafetinizle iyi görünüyor olmalısınız, bu görüntüyü tamamlamak için aksesuarlara ihtiyacınız var.

WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş