2024 Sezonunda Parlayacak 10 Tesettür Davet Elbisesi

0

2024 tesettür davet elbisesi tasarımları sizi şıklık yolculuğuna çıkarmak üzere hazır bekliyor. Nişan, düğün, kutlama, yıldönümü ve daha sayısız davette aradığınız kapalı abiyeyi bulabilirsiniz.

2024 yılı ertelenen, zamanı gelen birçok düğünün sahneye çıktığı bir yıl oluyor. Öte yandan günlük hayatın akışında kutlamaya değer birçok özel gün ve an var. Davetlerin neredeyse sayısız olduğu bütün bir yılı düşününce abiye ihtiyaca dönüşüyor. Modern tesettür abiye tasarımları şıklığıyla her davetin konseptine uyuyor, farklı tarzlara uyum sağlıyor.

beli taş kemerli tesettür davet elbisesi 2024
beli taş kemerli tesettür davet elbisesi 2024

2024 tesettür davet elbisesi modelleri çağdaş stilin en iyi temsilcilerinden oluyor bu yıl. İstediğiniz her yerde hızlıca şık olabilir, tarzınızdan ödün vermeden iyi görünebilirsiniz.

vizon tesettür davet elbise takım 2024
vizon tesettür davet elbise takım 2024

Söz, nişan elbiseleri ya da davet elbiseleri kapsamında tesettür giyim modasının ne denli zengin olduğunu fark edebilirsiniz. O zaman birlikte yılın en güzel davet elbiselerini inceleyelim mi? Başlıyoruz!


 
omuz detaylı çift renk tesettür davet elbisesi 2024
omuz detaylı çift renk tesettür davet elbisesi 2024

Pelerinli şifon elbiselerin zarif işlemeleri davetlerde boy gösteriyor

Pelerinli tesettür abiyeler şifon kumaşın romantik dokusuyla devleşiyor, her tasarımda şık görünmeyi başarıyor. Bu kez pelerin ve şifon ikilisine minik ama dikkat çekici işlemeler eşlik ediyor. Omuz kısımlarda inşa edilen pelerin görüntüsü zarafeti başlatırken beldeki boncuk ya da payetlerle yapılan işlemeler tasarıma otantik bir hava kazandırıyor.

Tek renk tasarlanan elbisede tek hareket beldeki işleme olduğu için çok şık ve modern bir duruş sergileniyor. Beldeki işlemeyi vurgulamak için başörtüsü seçiminde de elbiseyle aynı rengi hatta aynı kumaş yapısını sürdürmenizi öneririz.

kemerli siyah saten tesettür davet elbisesi 2024
kemerli siyah saten tesettür davet elbisesi 2024

Saten elbiseler bu kez daha şık ve modern

2024 davet elbisesi modellerinde satenin olmaması imkansız diyebiliriz. Satenler hep çok özeldi ancak son yıllarda modanın güçlü tasarımları sayesinde saten büyüsü katlanarak artıyor. Bu yıl sateni biraz farklı görmeye, denemeye ne dersiniz?

Kruvaze yaka tasarımın öne çıktığı saten abiyeler yeri geldiğinde tüylerle yeri geldiğinde ise pul payetlerle destekleniyor. Örneğin, resmi bir davette siyah – lacivert gibi koyu renklere sahip saten tesettür abiyeleri gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Bu yazıyı okuyanlar Davetler/Düğünler için Başörtüsü Nasıl Seçilir? 3 Kritik İpucu başlıklı yazımızı da okudu ve beğendi. Sende bir göz at.

gri simli tesettür davet elbisesi 2024
gri simli tesettür davet elbisesi 2024

Tesettür davet elbisesi serisinin zarif favorisi: Payet elbise

Pul, payet, işleme ve zarif motifler elbiselere çok yakışıyor. 2024 tesettür elbise koleksiyonunda payet tasarımları fazlasıyla görmek mümkün. Payeti hem kloş hem de balık modelde keyifle kullanıyoruz.

Payetin kendinden ışıltısı abartısız bir yansıma sağlıyor, giyenler kendini hem ışıltılı hem sade hissedebiliyor. İnce uzun bir yapınız varsa balık modelleri, daha kısa ve hatta hafif kilo probleminiz varsa kloş modelleri tercih etmek görüntünüzü iyileştirebilir.

işlemeli lacivert tesettür davet elbisesi 2024
işlemeli lacivert tesettür davet elbisesi 2024

Simli kapalı abiyelerle davetlerde zarifçe ışıldayın

Tül abiyelerin simli yapısıyla ışıldamaya hazır olun. 2024 tesettür davet elbisesi modelleri parıltılı olmak isteyenler için simlerden yararlanıyor. Kendinden simli kumaşlar belden aşağıya doğru zarifçe açılarak iniyor, romantik şıklık saçıyor.

Dilerseniz daha düz formda inen bir tasarım da tercih edebilirsiniz. Simli kapalı elbiselerle davetlerde ışıltınızla boy gösterebilir, fotoğraflarda şıklığınızla parlayabilirsiniz.

saten kemerli tesettür lacivert davet elbisesi 2024
saten kemerli tesettür lacivert davet elbisesi 2024

Püsküllü elbiselerle davetlerin tadını çıkarabilirsiniz

Davet elbisesi her zaman sade şıklığı yansıtmak zorunda değil. Bazen sadelik ve şıklık hafif püsküllerle desteklenebilir. Püskül, tül, boncuklu sarkıtlar hiç şüphesiz abiyelerde ve eteklerde istenilen şıklığı yansıtmayı başarıyor. Elbiselerin yakasında, etek uçlarında, manşetlerinde ya da omuzlarında püsküller kullanıldığında tasarım parıltılı bir hale geliyor. Üstelik insanda dans etme isteği oluşturuyor, eğlenceli davetlerin konseptine uyum sağlıyor.

büzgülü taş detaylı tesettür davet elbisesi 2024
büzgülü taş detaylı tesettür davet elbisesi 2024

Açık hava davetlerini abayalı abiye takımlarla geçirin

Açık hava davetlerinde biraz havalı bir görünüme bürünmek, modern bir şıklığa kavuşmak için abayalı abiye modelleri keyifli bir alternatif olabilir. Abaya desteğiyle zenginleştirilen elbiseler, hamileler ve kilo problemi olan kişiler için ayrıca kurtarıcı şıklık sunuyor. 2024 tesettür davet elbisesi modelleri özgün şıklığı sizinle buluşturuyor, giyenlere kendini iyi hissettirmeyi hedefliyor. Renk olarak seçenekleriniz çok ama saks mavisi, zümrüt yeşili, vizon, bej, gümüş, siyah favoriler arasında, haberiniz olsun.

taşlı pelerinli tesettür davet elbiseli takım 2024
taşlı pelerinli tesettür davet elbiseli takım 2024

Her sezonun favorisi: Zümrüt şifon ve tül elbiseler

Tesettür düğün elbisesi ya da özel davet elbisesi arıyorsanız ve siyah dışında bir klasik istiyorsanız zümrüt yeşili tül belki şifon elbiseleri tercih edebilirsiniz. Zümrüt yeşili tül, şifon ve dantele romantik bir hava kazandırıyor, modern zarafet beklentisini karşılıyor. Elbise kesiminde sayısız seçenek var neredeyse: İster çan etek formunda ister balık model kesiminde tercihte bulunabilirsiniz. 2024 tesettür davet elbisesi seçiminde vücut tipinizi esas almayı unutmayın.

fırfır detaylı tesettür davet elbisesi 2024
fırfır detaylı tesettür davet elbisesi 2024

Geleneksel ve modern tesettür elbise bir arada

2024 tesettür davet elbisesi serisinin yıldızıyla tanışın. Geleneksel ve modern tasarımın inceliklerini taşıyan şık tesettür abiyeler ile şahane görünmek çok kolay. Hakim yaka ya da benzer yaka formunda boyun bölgesini kapatan tasarımlar bu tarz elbiselerde öne çıkıyor. Klasik şal – eşarp bağlama stili haricinde bone stilini de kullanabilirsiniz. Tül eşarp ve bone davet elbiselerini adeta tamamlıyor, mutlaka deneyin.

Nurmelek ile 2024 davet elbisesi modelleri seçimi yapmak daha kolay hale geliyor. Tarzınıza uygun aynı zamanda uygun tesettür abiye – elbise alışverişi yapmak, sezona uygun modern stiller oluşturmak istiyorsanız siz de Nurmelek’i takip edin, yenilikleri kaçırmayın.

WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş