Büyük Beden 2017 Tesettür Giyim

0

Büyük beden 2017 tesettür giyim modellerinde en güncel tasarımlar, yeni trendler ve 2017 büyük beden kıyafet resimleri Nurmelek.com’da sizleri bekliyor !


Her sene olduğu gibi 2017 yılı da tesettür giyimde hızlı bir değişikliğe gitti. Birbirinden farklı modeller ve renkler ile tesettür giyimde 2017 modası bayanların şık olması için çok iyi modellere sahip. Bayanlar içinde en büyük sıkıntıyı yaşayan büyük bedene sahip hanımlar içinde farklı modeller söz konusu. Büyük beden tesettür giyim 2017 alışık olunan klasik modellerden çok farklı giysilere ve kombinlere tanık olacağınız bir moda.

Büyük beden tesettür elbise 2017

Özellikle renklerde yaşanan büyük değişim tesettürlü hanımların alışık olduğu aksesuarlarda da yaşanıyor. Çok fazla parça ve aksesuar göremeyecek bayanlar 2017 büyük beden modasında.


 

Büyük beden tesettür şifon abiye 2017

2017 Büyük Beden Tesettür Giyimde Renkler ve Desenler

Büyük bedenli hanımların yıllardır alışık oldu siyah renk 2017 ile rafa kalkıyor. Zaman zaman kullanabileceğiniz siyaha o kadar fazla ihtiyacınız olmayacak. 2017 büyük benden modasında ön plana çıkan renk mavi ve tonları. Mavinin her rengini kullanabilirsiniz. Modayı yakından takip etmek için. Özellikle mavide saks en revaçta olanı. Mavi ile beraber mor ve yeşilinde görüleceği 2017 renkli bir yıl olacağının göstergesi.

Büyük beden çiçekli elbise 2017

Büyük beden elbise seçiminde hanımların çok fazla aksesuar kullanmaması nedeniyle tüllerin yer yer kullanıldığı elbiseleri kullanmaları birçok açıdan avantaj. Tüllerle sade elbiselere hareket verirken fazla kiloları da kapatabilirsiniz. Tül ile beraber çok fazla göreceğiniz ayrıntı yakalarda kullanılan dantel ya da asimetrik desenler. Farkı ve şık olmak için kesinlikle yer alması gereken bu ayrıntılar ile hanımlar tarzını katlayacaktır. Yakalarda kullanılan etnik desenler özellikle çok moda.

Büyük beden triko elbise 2017

Büyük Beden Tesettür Giyimde Günlük Kullanım

Büyük bedenli hanımların günlük giysilerinde asimetrik kesim, yakalarda ve kollarda dantellerin olduğu tunik ve bluzlar moda. Elbise yine vazgeçmemeleri gereken bir parça olan hanımlar şık olmak için düz pantolonlar yerine etek pantolonlar kullanmalı. Kullanması kolay olan bu model birçok açıdan da kadınlara avantaj veriyor. Özellikle modayı yakalamak isterken kombinde zorlanan hanımlar bu pantolon eteklerle kolayca kombin yapabilirler. Aksesuar olarak çok fazla çeşide girmemeleri gerekiyor. 2017 büyük beden giyiminde kullanılması gerek aksesuar özellikle uzun büyük kolyeler bunları kullanarak sade ve modayı yakalamış bir tarzınızı olur.

2017 Büyük Beden Tesettür Giyim Resimleri

WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş