2017 Tesettür Gelinlik Modelleri

0

2017 tesettür gelinlik modelleri sadelikten ve zariflikten hoşlanan gelin adayları için birbirinden farklı seçenekleri ile vitrinleri süslüyor.


Düğün telaşı , stres , sıkıntı … Bunların hepsini gelinliğinizi giydiğiniz vakit unutacağınızdan emin olabilirsiniz. O en mutlu gününüzde gelinliğiniz ile yürüdüğünüz veya dans edip stres attığınız an sanki her şey , tüm sıkıntılarınız o ana kadar rüyaymış gibi gelmeye başlar artık insana. Bu sıkıntıları atmanın çözümünü bulduk sayılır , peki ya hayallerini kurduğunuz gelinlik tam zamanında teslim edilemezse ? Ya da dansınızın en güzel yerinde ya da güne başladıktan tam 1 saat sonra taşları sökülmüş veya düşmüş bir gelinlik ?

2017 kapalı gelinlik
2017 kapalı gelinlik

2017 Gelinliklerinde Sadelik Favori

Gelin adaylarının en büyük kabusu haline gelen bir şey varsa o da düğün günü başınıza gelebilecek aksaklıklardır. Düğün gününüz o kadar yoğun başlamıştır ki sanki ne kadar çok detay o kadar çok baş ağrısı hissedersiniz.

Tesettür gelinlik 2017
Tesettür gelinlik 2017

Bu nedenle mümkün olduğunca az ama öz şeyler yapmak bu noktada çok önemlidir. Düğün organizasyonundan tutun da , makyajda bile sadelik , makyajın çok fazla akıp daha sonrasında kötü bir görünüm oluşturmasına, evdeki az eşya ve sadelik tamamiyle ferahlığa , hayattaki sadelik ise ömür boyu huzura sebep olabilir.


 
2017 prenses tesettür gelinlik
2017 prenses tesettür gelinlik

Masumiyetin Simgesi 2017 Sade Gelinlikler

Düğünde giyeceğiniz gelinliği, sade gelinlik olarak belirlerseniz tamamiyle aksiliklerden uzak, masumiyet kokan ve tamamiyle doğal bir çerçeve çizmiş olursunuz. Özellikle çok hareketli gelinlik modellerini sevmeyen gelin adaylarımız için bizce en güzel haber 2017 gelinlik modelleri olacaktır.

2017 dantelli tesettür gelinlik
2017 dantelli tesettür gelinlik

Sadeliğin tüm şıklığıyla ortaya çıkmış olan tüm 2017 tesettür gelinlik modelleri orijinal kesimleriyle ve kumaş kalitesine ağırlık verilerek taşsız, işlemesiz ve oldukça göz alıcı bir görünüm oluşturmuş bulunmaktadır.

2017 trendlerini bir kenara bırakıp 2018 tesettür gelinlik modelleri trendlerini görmeye ne dersiniz ? Yeni sezonun en göz alıcı kapalı gelinlik tasarımlarını sizler için bir araya getirdik.

WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş