2018’in En Güzel Tesettür Kına Kıyafetleri

4

2018 yılının en muhteşem tesettür kına kıyafetleri, yeni trend renkler ve zengin tasarım seçenekleri ile yeni sezona merhaba diyor !

 

Bu yazıyı okuyanlar İlham Alabileceğiniz 2019’un En Şık Tesettür Kına Kıyafetleri başlıklı yazımızı da okudu ve beğendi. Sende bir göz at.

Evlilik hazırlıkları yaparken kına ve nişan kıyafeti seçmek de en az gelinlik seçmek kadar zordur. Özellikle moda trendlerine uygun bir kıyafet seçmek için biraz araştırma yapmak gerekir. Tesettür kına kıyafetleri 2018 yılında hem sade hem de gösterişli seçenekleri ile pek çok kişinin zevkine hitap edecek modellere sahip.

2018 kına elbisesi

Renkler Size Uyum Sağlıyor

2018 yılında tüm vitrinler daha çok ışıldayacak. Bu nedenle de tercihleriniz sade bile olacaksa trendleri üzerinde barındırması için biraz ışıltı tercih etmenizde fayda var.


 

Kınalık tesettür kıyafeti

Her yıl olduğu gibi kınalık modellerinde yine kırmızı ön plana çıkıyor. Kına organizasyonlarında da oldukça ağır basan kırmızı rengi kınalık modelinde de tercih edebilirsiniz. Kaftan ya da bindallı gibi kınalık modellerinde kırmızı renk ağırlıklı olarak kolay bir şekilde bulunabiliyor.

2018 kınalık elbise

Ayrıca nar çiçeği, mor, orman yeşili, mint yeşili ya da furya gibi renklerde de kınalık modelleri bulmak mümkün. Tesettür kına kıyafetleri 2018 yılında daha sofa ve pastel renkleri sevenler için de seçenekler sunuyor.

Püsküllü Tesettür kına elbisesi 2018

Yavru ağzı, gökyüzü mavisi, toz pembe gibi renkler ışıltılı detaylar ile göz alıcı bir şıklık sunuyor. Kınalık modeli seçerken hem size hem de organizasyonunuza uygun bir renk seçmeniz için oldukça geniş bir renk yelpazesi hazırlandığı için mutlaka aradığınız renkte bir kınalık modelini rahatlıkla bulabilirsiniz.

Tesettürlü kına kıyafeti

Tesettür kınalık modelleri 2018 yılında iki renkli  seçenekleri ile de seçiminde farklılık arayanların beğenisini kazanıyor.

Tesettür kına elbisesi 2018

Işıltıların Arasında Işıldayın

Tesettür kına kıyafetleri 2018 yılında oldukça hoş pırıltılarla tasarlanıyor. Swarovski gibi oldukça ışıltılı taşların yanı sıra pul ve payet süslemeli kınalık modelleri de 2018 sezonunda gelin adaylarının beğenisine sunuluyor.

Tesettür kına kıyafetleri 2018

Kına kıyafetleri yeni sezonda göğüs ve bel bölgesinde bulunan ışıltılar ya da proporsiyona daha uygun seçimler için kol, etek ve başlık gibi farklı noktalarda yer alan ışıltılar ile tasarlanıyor.

Tesettür Kına elbisesi

Her gelinin kendini masal prensesi gibi hissetmesini sağlayacak kınalık modelleri arasında türbanlı, duvaklı ve başlıklı modeller yer alıyor.

2018 kına kıyafeti

Bu sayede evde yapılan kına organizasyonları için farklı mekanda yapılan kına organizasyonları için farklı seçimler yapmak daha kolay oluyor.

Bu yazıyı okuyanlar 2018 Tesettür Nişanlık Modelleri başlıklı yazımızı da okudu ve beğendi. Sende bir göz at.

WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş