2018 Genç Tesettür Giyim

1


Muhafazakar kesime hitap eden markalar yeni sezon koleksiyonlarını mağazalarında görücüye çıkartıyor. 2018 genç tesettür giyim modası da oldukça hareketli bir şekilde mağazalarda yer alır iken birbirinden güzel ve şık kıyafetler kapalı bayanlara sunuluyor.

Bu yazıyı okuyanlar Ulaşılabilir Genç Tesettür Giyim Modası başlıklı yazımızı da okudu ve beğendi. Sende bir göz at.

Kapalı olan genç kızlar için tercih edilecek pek çok farklı ürün ve kombin bulunur iken sizlere bu senenin genç tesettür giyim modasından kareler sunmak istiyoruz.


 

2018 Genç Tesettür Giyim

Sax rengi bu senenin yeni trendi olacak. Kat kat etek ve uzun bir tunik ile kombin yaparak gerek gün içerisinde rahat etmek, gerekse de iş yerinde veya okulda şık görünmek için tercih edebilirsiniz. Özellikle asimetrik tunik modelleri hem yaz aylarında, hem de kış aylarında genç kızların yeni seçeneği olacak.

2018 Genç Tesettür Giyim 2

Ceketler 2018 yılının yeni trendleri arasında yer alacak. Genç kızlar için oldukça etkileyici kombinler hazırlamak ceketler ile mümkün olacak. Özellikle etek ve bluz ile kombin yaparak kombinlerinizi hazırlayabileceğiniz ceketleri tercih ederken uzun modellere göz atabilirsiniz. Yazımızda sunduğumuz ilk modelde de belirttiğimi gibi sax rengi bu senenin yeni trendi. Ceketlerde de sax rengine göz atmanızı önermekteyiz.

2018 Genç Tesettür Giyim 3

Bebe mavisi ve sax rengin harika uyumu 2018 genç tesettür giyime damga vuracak. Önü dantelli olan bebe mavisi tunik ve sax rengi pantolon ile yapacağınız kombini her ortamda kullanabilirsiniz. Özellikle genç kızlar tarafından tercih edilecek olan tuniklerin önü ve arkasının asimetrik olması ise daha şık ve farklı duracak.

2018 Genç Tesettür Giyim 4

2018 genç tesettür giyim modasında tek parça elbise modellerini unutmadık. Genellikle özel günlerde ve davetlerde tercih edebileceğiniz elbiseler ile şıklığınızı sağlayabilirsiniz. Dantel ve taş işlemelere de sahip olacak olan bu elbise modellerini doğru şal ve eşarp ile kombin edebilirseniz şıklığınızı sağlayabilirsiniz.

2018 Renkli tesettür pantolon

2018 sonbahar genç tesettür kombin
2018 tesettür tunik kombini
Genç mavi tesettür kombin
Günlük genç tesettür kombin
Mavi ikili takım 2018
Renkli genç tesettür kombin-2018
Tesettür kot salopet kombini

WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş