2020 Trendi Mercan Pembesi Nasıl Kombinlenir?

0

Mercan rengi hani renklerle uyumludur ? Yeni trend mercan pembesi kıyafetlerde nasıl kombinlenir ? İşte detaylar.

2020 renk trendleri arasında yıldız gibi parlayan mercan pembesi, yumuşacık renk tonuyla küçükten büyüğe herkesi büyülemeyi başarıyor.

Mercan pembesini sadece kıyafetlerde değil aksesuarlarda ve dekorasyonda da sıklıkla kullanıldığını görebilirsiniz. Tam bir bahar, yaz enerjisi taşıyan mercan pembesi, aslında sonbaharın hüzünlü atmosferine de yakışacak bir tona sahip.

mercan rengi etek kombini
mercan rengi etek kombini

Gündüz kombinleri, gece kombinleri yaparken mercan pembesini keyifle tercih edebilirsiniz. Dünyada “Coral Pink” olarak bilinen bizde ise mercan pembesi şeklinde öne çıkan rengi sizler için mercek altına aldık. Bakalım mercan pembesi nasıl kombinlenir? Hazırsanız eğer başlayalım.


 
mercan rengi yazlık tesettür kombin
mercan rengi yazlık tesettür kombin

Beyaz, taba, vizon, bej ve mercan pembesi karışımı

Yazın en çok giyilen renkler beyaz, hasır, açık taba, vizon, krem, nude renkler. Bu renkler yaz enerjisini taşırken aynı zamanda yaz sıcaklarından bunalmamızı engelliyor, iyi bir yazlık kombin yapmamızı sağlıyor. Yaz renkleriyle mercan pembesi nasıl kombinlenir?

mercan rengi sade kombin
mercan rengi sade kombin

Şöyle ki, mercan pembesini ana renk ya da yardımcı renk olarak değerlendirebilirsiniz. Mesela mercan rengi bir bluzu, beyaz, bilekten bir skinny jean ile kombin yapıp, sandaletlerle, hasır şapkayla tamamlayabilirsiniz.

mercan rengi kışlık kombin
mercan rengi kışlık kombin

Mercan pembesi elbiseyi ise hasır kemerle, hasır sandaletlerle, taba renk bir çantayla bir araya getirebilirsiniz. Mercan pembesini yazın kullanmak sandığınızdan daha kolay.

mercan rengi tulum
mercan rengi tulum

Mercan pembesinin denim ile uyumu

Mercan pembesi kombinleri arasında en sevilen tamamlayıcı parça denim oluyor. Denim yani kot kıyafetler, mercan pembesini muhteşem tamamlıyor.

mercan rengi ceket kot kombini
mercan rengi ceket kot kombini

Denim ile mercan pembesi nasıl kombinlenir? Hemen bir kombin önerisi sunalım: Mercan pembesi etek, beyaz bir atlet, denim mini ceket ya da yelekle iyi bir kombin hazırlamak mümkün. Yazlık günlük kombinlerde denim parçalar hem kurtarıcı oluyor hem de basit ve hızlı bir şıklık sunuyor.

mercan rengi günlük takım
mercan rengi günlük takım

Mercan pembesini kot pantolonla da giyerek iyi görünebilirsiniz. Taşlanmış, açık renk bir kot pantolon, üzerine ise mercan pembesi tatlı bir atlet ya da gömlek giyerek stil sahibi olabilirsiniz.

mercan rengi kot kombini
mercan rengi kot kombini

Antrasit ve mercan pembesinin muhteşem eşleşmesi

Antrasit rengi her dönem şık gösteren renklerin başında yer alıyor. Zamansız renklerden biri kabul ettiğimiz antrasit yani gri tonlar, mercan pembesi kombinleri ile daha iyi görünüyor.

mercan rengi bluz ceket kombini
mercan rengi bluz ceket kombini

Antrasit ve mercan pembesi nasıl kombinlenir inceleyelim: Eşofman kombinlerinde mercan pembesini gri eşofman üstlerle tamamlayabilirsiniz. Mercan pembesi bir elbise gri aksesuarlarla meç edilebilir. Özellikle tesettür kombinleri yaparken mercan pembesi kıyafetlerinizi gri, düz renk şal ve eşarplarla çok şık kullanabilirsiniz.

mercan rengi sweat kombini
mercan rengi sweat kombini

Gri sade bir renk olmasına karşın güçlü bir duruşu var. Mercan pembesi ise tatlı, soft bir renk sayılıyor. İkisi bir araya geldiğinde çok dengeli kombinler hazırlanabiliyor.

mercan rengi ceket kombini
mercan rengi ceket kombini

Yazın keyifli ikilisi beyaz ve mercan pembesi

Mercan pembesinin romantik görüntüsü beyazla buluştuğunda ciddi anlamda enerjik kombinler çıkıyor. İster açık olun ister tesettürlü, fark etmiyor. Mercan rengi nasıl kombinlenir endişesi yaşamadan beyaz ve mercan pembesi kombinleri yapabilirsiniz.

mercan rengi otantik bluz
mercan rengi otantik bluz

Mercan pembesi, adeta bahar çiçeklerinden bir görüntü sunuyor. Pembe tonlarının yanına açık renkler çok yakışıyor; beyaz, limon sarısı, vizon, bej, uçuk maviler, silik kot rengi, hasır rengi, taba… Mercan pembesini yaz aylarında beyazla kombin yapmanızı öneririz.

mercan rengi tesettür etek kombini
mercan rengi tesettür etek kombini

Beyaz bir etek, mercan pembesi beli bağlamalı bir gömlek çok enerjik görünmenizi sağlar. Öte yandan beyaz ya da kot şortun üstüne kapüşonlu, mercan pembesi bir sweat shirt giyebilirsiniz. 

mercan rengi abiye elbise
mercan rengi abiye elbise

Mercan rengi spor kombinlerinde de çok popüler; mercan pembesi eşofman takımları gençler tarafından beğeniyle karşılanıyor. Tayt üzerine mercan pembesi salaş bir tişört ya da ikili mercan eşofmanlar yaz aylarının spor trendleri arasında yer alıyor.

WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş