2023 Sezonunun En Popüler 17 Triko Elbise Modeli

0

2023 tesettür triko elbise modelleri konforlu şıklığı gardıroplara taşıyor, stilinize sıcacık kıyafetler kazandırıyor. Sıcak, rahat, şık ve zamansız triko elbiseler ile 2023 tesettür modası çok şık.

Triko elbiseler tesettür giyim modasının vazgeçilmezleri arasında boy gösteriyor. Ancak her seferinde yenilikçi tarzlarla gösteriş yapıyor. Ayrıca her yıl renk ve model trendlerine uygun nitelikte zengin bir seçki sunuyor. Liseli genç tesettürlüler de orta yaş grubu hanımlar da kapalı triko elbiseler giyebiliyor.

tesettür triko simli siyah elbise 2023
tesettür triko simli siyah elbise 2023

Kampüs kombinlerinde, seyahat stilinde ya da ofis şıklığında triko elbise modelleri konforlu bir rutin oluşturmaya yardım ediyor.

simli tesettür triko elbise 2023
simli tesettür triko elbise 2023

Elbiselerde midi ve maksi boy seçenekleri göze çarpıyor, tasarımda ise renkler, çizgiler, desenler, işlemeler fark edilir vurgular yapıyor. 2023 tesettür triko elbise modelleri ile dolabınızda birkaç küçük yenilik yaparak stilinizi güçlendirebilirsiniz. O zaman gelin, yılın en popüler modellerini birlikte keşfedelim.


 
pelerinli tesettür triko elbise takım 2023
pelerinli tesettür triko elbise takım 2023

Hırkalı triko elbiseler cool ve güçlü stil oluşturuyor

Yılın en cezbedici kapalı triko elbiseleri arasında hırkalı modeller yer alıyor. Hırkalı elbise tasarımları stil alternatifi oluşturacak kadar zengin bir görünüme sahip.

taba renk hırkalı triko elbise 2023
taba renk hırkalı triko elbise 2023

Kullanıcılar dilerse sadece elbiseyi kullanabiliyor. Öte yandan hırka üstüne kemer takarak modern hava yakalanabiliyor. Genellikle omuzlara atılan hırkalar, elbisenin yalın şıklığını tamamladığı için birlikte giyilmesi öneriliyor.

pudra hırkalı triko elbise 2023
pudra hırkalı triko elbise 2023

2023 tesettür triko elbise modelleri serisinin yıldızı olan hırkalı takımlar, doğru eşarp/şal, ayakkabı, çanta ve aksesuarlarla her ambiyansa uyum sağlayabiliyor.

pudra düğmeli tesettür triko hırka elbise 2023
pudra düğmeli tesettür triko hırka elbise 2023

Midi boy kemerli triko elbise tasarımı modern rüzgarlar estiriyor

2023 tesettür triko elbise modelleri için kemer detayının ne denli fark yarattığını söylemiştik. Kemerler triko parçalarla mükemmel uyum sağlıyor, bir araya geldiğinde kıyafetin bir üst noktaya taşınmasına yardımcı oluyor.

tesettür triko çizme boy elbise 2023
tesettür triko çizme boy elbise 2023

Dolayısıyla kemerli kapalı triko tasarımlara şans vermenizi öneriyoruz. Özellikle ince ve uzun bir fiziğe sahipseniz hem uzun hem de midi boy seçeneklerdeki kemerli elbiseleri tesettür stilinize dahil edebilirsiniz. Midi boy tasarımları çizme, bot, bootie gibi ayakkabılarla tamamlayabilirsiniz.

örgü desenli tesettür triko elbise 2023
örgü desenli tesettür triko elbise 2023

Özgün tasarım triko elbiselerle kış stilinin tadı bambaşka

2023 tesettür triko elbise modelleri incelemesinde klasik kesimler, bohem tarzlar, salaş stiller öne çıkarken aynı zamanda özgün tasarımlar da dikkatleri cezbetmeyi başarıyor.

tesettür triko bağlama detaylı elbise 2023
tesettür triko bağlama detaylı elbise 2023

İki parça gibi görünen tek parça elbiseler özgünlüğüyle yenilik arayanların beklentisini karşılıyor. Örgü desenli elbiselerde tasarımın üst kısmı belden bağlama seçeneği sunuyor, elbisenin kenarından sarkan şeritlerle yeni bir stil sunuyor.

pelerinli tesettür triko elbise hırka takım 2023
pelerinli tesettür triko elbise hırka takım 2023

Boğazlı yaka triko elbiseler salaş stilde rahatlık sunuyor

Triko elbiselerde fark ettiyseniz genel tasarım daha standart ve bedene biraz oturan bir stile sahip. Ancak bu yıl dengeler değişiyor ve kalıplar genişliyor.

tesettür balık kesim triko elbise 2023
tesettür balık kesim triko elbise 2023

2023 tesettür triko elbise modelleri salaş stiliyle dikkat çekiyor, sunduğu rahatlıkla özgür hissettirmeyi başarıyor.

boğazlı kahverengi tesettür triko elbise 2023
boğazlı kahverengi tesettür triko elbise 2023

Özgür stilin konforlu şıklığını bootie, topuklu kısa botlarla tamamlamak modern ve rahat stil elde etmenizi sağlıyor. Dilerseniz elbisenin desenlerine ve tarzına göre spor ayakkabılarla rahat kombini devam ettirebilirsiniz.

iki renk triko hırka elbise 2023
iki renk triko hırka elbise 2023

Büzgülü triko elbiseler sokak stiline rahatlık kazandırıyor

2023 tesettür giyim modası sokak stilinin daha da rahat formlara kavuşmasını sağlıyor. Çünkü triko elbise serisinde yer alan modeller spor ayakkabı, bot, casual ayakkabı gibi günlük stile uygun modellerde öne çıkıyor.

bel büzgülü tesettür triko kapşonlu elbise 2023
bel büzgülü tesettür triko kapşonlu elbise 2023

Beli büzgülü triko elbise şüphesiz 2023 modasında sokak stilinde sıklıkla göreceğimiz bir model olacak. Cepli tasarlanan elbise geniş renk seçeneği ile evde, okulda, sokakta, alışverişte birçok yerde rahat ve şık görünmeye yardımcı oluyor.

Kazayağı desenlerinin triko elbiseyle buluşması çok şık

Kazayağı desenleri bildiğiniz gibi geçmişten günümüze asla eskimeyen şık bir desen formülüne sahip. 2023 tesettür triko elbise modelleri serisinde kazayağı desenlerini unutmayan modacılar, geniş kalıp tasarımlarda modern görüntüler yakalamayı başarıyor.

tesettür mint triko elbise 2023
tesettür mint triko elbise 2023

Kazayağı elbiseler zengin renk yelpazesiyle her stilde rahat şıklık sunuyor. Dar olmayan zarif kalıp sayesinde geniş yaş aralığına hitap edebiliyor.

Hareketli triko elbiseler yalın şıklığı zenginleştiriyor

Kendinden şerit görünümlü etek yapısına sahip olan triko elbiseler, belindeki kuşak, omuz kısmındaki fırfırlar ve boğazlı formu ile tam anlamıyla yalın şıklığın biraz hareketlenmesini sağlıyor.

fırfırlı detaylı tesettür triko elbise 2023
fırfırlı detaylı tesettür triko elbise 2023

2023 tesettür triko elbise modelleri arasında hareketliliğiyle ve renk alternatifleriyle göz kamaştıran tasarım, şıklığıyla hanım hanımcık görünümü destekliyor.

Stiletto, bootie, çizme gibi çeşitli ayakkabılarla zarafetini artıran tasarım, belden aşağıya doğru pile görüntüsü oluşturan şeritleriyle modern modaya göz kırpıyor.

Şık stillerin popüler modeli örgü desenli triko elbiseler

2023 tesettür giyim modası triko parçalara daha fazla yer verdiği için elbiselerde düz ve yaka detayı farklı tasarımlar haricinde onlarca model dikkatleri çekiyor.

örme desenli tesettür triko elbise 2023
örme desenli tesettür triko elbise 2023

Genç, orta yaş ve üstü yaş grubunun stiline göre tercih edebileceği örgü desenli elbiseler, trikonun esnekliğini ve zenginliğini ortaya çıkarıyor. Elbisenin dökümlü görüntüsü bileklere kadar inerek modern bir hava veriyor.

2023 tesettür giyim modası kış kombini fikirleri için ilham verecek olan triko elbiseler, günlük ve gece stiline uygun tasarımlarıyla dolabınızın kurtarıcı parçaları arasında yer alabilir. Nurmelek ile tesettürün triko yönünü keşfe çıkın, stilinizi canlandırın.

WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş