Armine 2018 Koleksiyonu Beğeni Topladı

0

Armine 2018 yeni sezon koleksiyonunda adından sıkça söz ettireceğe benziyor. Pardesüden, eşarba, tuniklerden trikolara en yeni Armine parçaları sizleri bekliyor !


Tesettür giyim sektörünün önde gelen markalarından olan Armine 2018 yılı için hazırladığı kataloğu takipçilerine sundu. Birbirinden güzel tesettür giyim parçaları ile dikkat çeken Armine hem genç, hem de yetişkin ürünleri ile beğeni toplamaya başladı. İşte Armine 2018 koleksiyonu içerisinde yer alan bazı ürünler;

Siyah üzerine mavi ile hazırlanan ve ince uzun çizgiler kullanılan tunik 2018 Armine kataloğu içerisinde dikkat çeken parçalardan biri. Gerek günlük hayatta, gerek iş hayatında, gerekse de özel bir davete katılır iken rahtlıkla kombin yapabilir ve kullanabilirsiniz. Zarif ve şık bir ürün arayanlar için ideal.


 

Asimetrik tunikler tüm markalarda olduğu gibi Armine markasınında yeni sezonunda kendine yer buluyor. Alt kısmı asimetrik olarak hazırlanan tunik yaka ev kol bölümünde yer alan parlak pullar ile hareket kazanıyor ve canlı bir model haline geliyor. Özellikle spor giyinmeyi seven kapalı bayanlar için oldukça ideal bir ürün.

Feraceler hem genç bayanlar için, hem de yetişkin bayanlar için tesettür giyimde vazgeçilmez ürünler arasında yer almaktadır. Tek parça olması ile rahat bir şekilde kullanabileceğiniz feraceler 2018 Armine koleksiyonu içerisinde yer alıyor. Siyah rengin asaleti ile hazırlanan feracede renk ve hava katması için kol detayı yer alıyor. Belden sıkmalı ince kemeri ve düğmeli yapısı ile oldukça şık ve yeni bir ürün.

Kaplar günlük hayatın vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Tesettürlü bayanlar için pardösülerden sonra en önemli kıyafet olarak dikkat çeken kap modellerinden en şık ve trend olanları 2018 Armine koleksiyonu içerisinde yer alıyor. Farklı tasarımlar ile dikkat çeken kaplara göz atabilirsiniz.

Tunik takımlar şık ve trend görünümleri ile özellikle genç ve orta yaşlı bayanların tercihi oluyor. Gerek pantolon veya etek ile gerekse de ikili tunik takım olarak sunulan ürünler ile daha rahat kombinler yapabilirsiniz. Gold rengi ile harika bir tasarıma sahip olan takım Armine 2018 kataloğunun en değerli parçaları arasında yer alıyor.

2018 Armine ipek eşarp 2018 Armine tesettür takım Armine 2018 kombin

Armine 2018 pardesü

Armine pantolon tunik kombin

WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş