2020 Anne Kız Kombinleri

0

Anneler ve kızları, 2020 yılına hazır mısınız? Sizi bilmeyiz ama moda dünyası bir dahaki seneye çoktan hazır! İşte en güzel 2020 anne kız kombinleri

Anne ve kız kombinleri, her zaman sevimlilikleriyle öne çıkan şık modeller olmuştur. Annesiyle bir örnek giyinen küçük kızlar kendilerini özel hissediyor, annesiyle kurduğu bağın güçlendiğini düşünüyor. Anneler ise özel günlerde ya da günlük kombinlerde kızıyla aynı kombini oluştururken ekstra keyif alıyor.

yeni sezon anne kız kombini 2020
yeni sezon anne kız kombini 2020

Özellikle doğum günü gibi etkinliklerde anneler günü daha da özel kılmak için bu tarz kombinler yapıyor. Her yıl trendler, renkler, modeller yenileniyor. 2020 anne kız kombinleri bu yüzden şimdiden hazırlandı.

düğünlük anne kız kombini 2020
düğünlük anne kız kombini 2020

Anne & kız abiye kombinleri

Anne – kız temalı kombinlerde, özel takımlarda genellikle günlük kıyafetler görüyoruz. Son dönemlerde markalar, abiyelere ağırlık verdi.


 
2020 anne kız abiye kombini
2020 anne kız abiye kombini

Örneğin bir düğüne ya da benzeri bir kutlama gecesine giderken annenin giydiği abiyenin aynısını kızı da giyebiliyor. Abiyelerdeki model zenginliği ise oldukça şaşırtıcı; danteller, pullu elbiseler, şifonlar, satenler, ipekler kısacası her kumaşı ve kesimi bulabiliyorsunuz. Mutlu günlerinizde kızınızla aynı şıklığı taşıyabilirsiniz.

anne kız kot ceket kombini 2020
anne kız kot ceket kombini 2020

Anne & kız spor kombinleri

Günlük, spor kıyafetler en çok giydiğimiz kıyafetlerdir. Rutin hayatınıza bu kadar sirayet eden kıyafetlerde kızınızla aynı temada giyinmek istemeniz çok doğal. İşte bu yüzden 2020 anne kız kombinleri spor ve günlük giyimde ağırlık gösteriyor.

spor anne kız kombini 2020
spor anne kız kombini 2020

En rahat giysilerinizi giydiğinizde kızınızı da kendiniz gibi giydirebilirsiniz. Gelecek yıl bu alanda çok daha fazla seçenek bulabileceksiniz.

2020 tesettür anne kız kombini
2020 tesettür anne kız kombini

Anne & kız tesettür kombinleri

Tesettür giyimi tercih eden bir anneyseniz eğer kızımla bir örnek giyinemem diye düşünmeyin. Çünkü modacılar bu konuda çok deniş fikirlere sahip.

anne kız kapalı elbise 2020
anne kız kapalı elbise 2020

Tesettür elbiseler tasarlarken küçük ve genç kızları unutmayan modacılar, sizlere şahane bir koleksiyon sunuyor. Tesettür elbise bulabileceğiniz gibi tesettür tunik dahi bulabileceksiniz. Tesettür anne kız kıyafetleri 2020 sezonunda floral desenler ve romantik figürlerin ön plana çıkacağı tahmin ediliyor.

2020 anne kız mavi elbise kombini
2020 anne kız mavi elbise kombini

Anne Kız Kombinlerinde hangi Renkler Moda?

2020 anne kız kombinleri görücüye çıkmadan önce renkleri öne çıktı diyebiliriz. Her yıl renk trendleri belirleniyor, modacılar trend renklere yöneliyor.

anne kız çiçekli elbise 2020
anne kız çiçekli elbise 2020

2020 yılı renk trendleri kız çocuklarının da ana temada olması sebebiyle daha soft, yumuşak tonlarda olacak. Renk trendleri arasında; fıstık yeşili, uçuk pembe, kırmızı, nar çiçeği, fuşya, hardal sarısı, limon sarısı, su yeşili, mor gibi canlı renkler yer alıyor.

WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş