2020’de Trend Olacak 30 Tesettür Abiye Modeli

0

2020 yılında sizleri nasıl abiyeler bekliyor merak ediyor musunuz?  Kolay kolay her yerde görmeyeceğiniz 30 tesettür abiye modelini sizler için bir araya getirdik. İşte detaylar…

2019 yılının yarısını geride bıraktığımız şu günlerde 2020 hazırlıkları başladı bile. Moda dünyası bir yıl önden gittiği için daha şimdiden 2020 tesettür abiye modelleri görücüye çıktı. Modacılar, tesettür abiyeler tasarlarken tüm hanımların, her yaş grubunun beğenisini kazanmaya çalışıyor.

Genç – yaşlı demeden her kadın özel bir davette giyecek tesettür abiye bulabiliyor. Peki, 2020 yılında sizleri nasıl abiyeler bekliyor haberiniz var mı? Sizler için şimdiden bir sonraki sezonun nabzını tuttuk. İşte notlarımız;


 
tafta pudra tesettür abiye 2020
tafta pudra tesettür abiye 2020

Dantelin büyüsü devam ediyor

Dantel incelikli görüntüsü, yumuşacık dokusu ve zarif görüntüsüyle gelinliklerden taşıyor ve abiyelerde hatta günlük elbiselerde dahi kendine yer buluyor.

Püsküllü Tesettür Abiye 2020
Püsküllü Tesettür Abiye 2020

Dantel incelikli yapısı nedeniyle her kumaşa uyum sağlamayı başarıyor.

dantelli tesettür abiye 2020
dantelli tesettür abiye 2020

Etek uçlarında, yaka kısmında, kol manşetlerinde ya da baştan aşağı şekilde dantel kullanılıyor. Şık ve zarif görünmek istiyorsanız dantelli modellere yönelebilirsiniz.

gri tesettür abiye 2020
gri tesettür abiye 2020

Klasik abiye modelleri

Tesettür abiye modelleri zenginliğiyle sizleri büyülemeye hazırlanıyor. Klasik görüntüden hoşlananlar için son derece şık fakat bir o kadar da klas görüntü sunan abiyeler, gelecek sezona damga vurmaya hazırlanıyor.

taşlı tesettür abiye 2020

Her davette giyebileceğiniz klasik abiyeler özellikle resmi davetlerde işinizi kolaylaştıracak. Ceket etek görünümlü tek parça abiyelerle istediğiniz şıklığı oluşturabilirsiniz.

Geleneksel ve modern detaylar

2020 tesettür abiye modelleri her zaman olduğu gibi gelenekselliği ve modernliği elden bırakmıyor. Abiyeleri dikkatle incelerseniz eğer çok şık bulduğunuz modellerin yakasında, etek uçlarında ya da manşetlerinde bir şekilde geleneksel modadan izler bulabilirsiniz.

Çiçekli Şifon Tesettür Abiye 2020
Çiçekli Şifon Tesettür Abiye 2020

Modacılar farklı dönemleri bir araya getirerek kullanmayı seviyor.

bakır renk tesettür abiye 2020
bakır renk tesettür abiye 2020

Kruvaze yakalar, uçuşan kol kesimleri

Kruvaze yakalar, kruvaze elbiseler son birkaç sezondur bluzlarda ve tuniklerde kendini gösteriyor. Modacılar çok sevilen bu yakayı abiyelerde kullanmaya başladı.

Gold Renk Pullu Siyah Abiye 2020
Gold Renk Pullu Siyah Abiye 2020

Bir diğer abiye trendi ise kollardaki hareketler. Uçuşan İspanyol kollar tesettür abiyelere farklı bir hava katıyor.

saten tesettür abiye 2020
saten tesettür abiye 2020

Tesettür Abiye Renk Trendleri

2020 tesettür abiye modelleri kadar renkleri de merak ediliyor. Elbisenin modelini gösteren şey çoğu zaman rengi oluyor. Bu nedenle bir modelden birçok renkte üretiliyor.

bordo tesettür abiye 2020
bordo tesettür abiye 2020

Peki, 2020 renk trendleri neler? İşte size ipuçları; mor, şarap rengi, siyah, krem, soğan kabuğu, yeşil, lacivert, gümüş gibi renkler ön plana çıkacak.

Kırmızı Fırfırlı Tesettür Abiye 2020
Kırmızı Fırfırlı Tesettür Abiye 2020

Bu renklerin yanı sıra pullar, payetler, kendinden parlak kumaşlar abiyelerde başrolü süsleyecek.

2020 yılında trend olacak tesettür abiye modelleri

WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş