2017 Tesettür Giyim Trendleri

0

2017 tesettür giyim trendleri nelerdir ? 2017 sezonunda ön plana çıkan gençler için muhafazakar giyim stilleri, önerileri ve resimleri sizleri bekliyor


2017 sezonu için tüm tesettür giyim trendlerini ve stilini gördüğünüzü düşünüyorsanız, tekrar düşünün! Yıllar boyunca birbirinden farklı ve harika stillerle karşılaştım. Şimdi de tesettür giyime dair 2017 sezonunun tüm yenilikleri sizinler paylaşmak istiyorum. İşte en yeni 2017 tesettür giyim trendleri.

Günlük Kullanıma En Uygun Yeni Sezon Tesettür Elbiseler

Gündelik giymek için rahat ve zevkinize göre elbise bulmak biraz zor olabilir. Günlük elbiseler için yatay çizgili tasarımların ön planda olacağını söylemek isterim. Özellikle de işe veya okula gidiyorsanız bu çizgili minimal günlük elbise modelleri sizin için son derece ideal bir seçenek olacaktır. Üstelik bu elbiseler her yerde bulunabilir ve ucuzdur.

2017 günlük tesettür elbise
2017 günlük tesettür elbise

Özel Günler İçin Abayalar Gençlerin İlgi Odağında

Abaya günümüzde özel günlerde sıkça tercih edilen kıyafetler olarak 2017 sezonunda da karşımıza çıkacaktır. Özellikle düğünlerde ve cemiyetlerde Müslüman kadınların hayatında en şık giysiler haline geldiğini söyleyebilirim. Genç tesettürlü bayanlarında son yıllarda ilgi gösterdiği abayaları 2017 tesettür giyim koleksiyonları arasında sıklıkla göreceğiz.


 
2017 ferace
2017 ferace

Pratik ve Rahat İkili Tesettür Takımlar

İster yaz aylarında ister kış aylarında gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz bir diğer kıyafet stili ise ikili takımlardır. Kışın kalın trikolardan, yazın kreplerden, ince yazlık kumaşlardan üretilen ikili takımlar pantolon ve uzun tuniklerden oluşuyor. Tesettür giyime uyumlu olan ikili takımları günlük olarak kullanabileceğiniz gibi aynı zamanda keyifli bir pazar kahvaltısında da tercih edebilirsiniz.

Kuaybe Gider tesettür kombin
Kuaybe Gider tesettür kombin

Salaş Minimal Mantolar 2017 Kış Trendi

2017 kış sezonunun trendlerine de değinmek istiyorum. Salaş ve yere uzanan mantolar 2017 kış sezonunda muhafazakar bayanların adeta gözdesi oluyor. Özellikle yumuşak dokuları ve minimal tasarım seçenekleri ile kış mevsiminin sakinliğini ve dinginliğini stilinizde hissedebilirsiniz.

Sena Sever trenç kombini
Sena Sever trenç kombini

Tesettür Spor Giyimin Yükselişi Devam Ediyor

Son yıllarda klasik çizgilerin önüne geçen sportif tarzlı giysiler 2017 sezonunda da yükselişine devam edecek. Tesettür spor giyim 2017 sezonunda bomber spor ceketler, kolej kaplar, kapşonlu tunikleri sıkça göreceğiz. Özellikle gençler arasında kolej stili çabuk benimsendiği için kolej kaplarda eğlenceli ve daha dinamik tasarımların da yer alacağını şimdiden belirtelim.

Tesettür spor giyim 2017
Tesettür spor giyim 2017

2017 Tesettür Gelinlik Modelleri İçin Ön Bilgi

Günümüzde tesettür gelinlik modelleri artık geleneksel beyaz kabarık elbiseden ibaret değildir. 2017 tesettür gelinlik modellerine baktığımızda daha romantik ve benzersiz hale geldiklerini görüyoruz. Kırık beyazlar, ekrular ve gül kurusu gibi renklere rastlayacağımız 2017 tesettür gelinlik koleksiyonlarında zarif ve daha sade tasarımlar gelinler tarafından daha çok tercih edileceğe benziyor. Tesettür gelinlik trendlerini daha sonra sizlere detaylı aktaracağım için şimdilik bu ufak tüyolar ile sınırlandırmak istiyorum.

2017 Tesettür Giyim Koleksiyonları Resimli Galerisi

WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş