2017 Tesettür Yaz Kombinleri

0


Bu yaz geçen yaza göre daha renkli ve daha rahat modeller tercih ediliyor. Stilettoların yerini çok daha rahat spor ayakkabılar ışıltılı klasik kol çantalarının yerini daha spor sırt çantaları alıyor. Yine geçen yaz birbirine yakın ve uyumlu renklerle yapılan kombinler rafa kaldırılarak yerine tamamen zıt renklerden oluşan birbiriyle kontrast oluşturan kombinler geliyor.

Pembe ve Mor

Pembe bir çok bayanın en çok tercih ettiği bir renk olmasına rağmen mor çok cesur bir renk olduğu ve kombinlemesi daha zor olan bir renk olduğu için çoğu bayan tarafından tercih edilmemesine rağmen pastel tonlarındaki pembeyle çok güzel bir kontrast oluşturuyor.

2017 yazlık tesettür elbise
2017 yazlık tesettür elbise

Mor desenli pastel pembe tunik yine mor ışıltılı ya da düz bir sırt veya kol çantasıyla kombinlenebilir. Bu sene kol çantalarına oranla sırt çantaları hem rahatlığından dolayı hem de daha spor bir hava vermesinden dolayı daha çok tercih ediliyor. Ancak yine de klasik çizginin dışına çıkılmak istenmiyorsa kol çantaları da rahatlıkla tercih edilebilir.


 
2017 yazlık kombin
2017 yazlık kombin

Bu Senenin Moda Rengi Haki Yeşil

Tesettür yaz kombinleri içerisinde en çok tercih edilen renkler haki yeşil ve beyaz. Özellikle yaz aylarında tercih edilen haki yeşil yelekle beyaz bluz ve beyaz pantolonla hem çok şık bir görünüm sağlanır hem de sıcaktan bunaltmadığı için oldukça rahattır. Altına tercih edilecek ayakkabı tonları ise yine beyaz ya da pudra pembe tonlarında olabilir. Eğer rahatlık tercih ediliyorsa düz ayakkabıyla da kombinlenebilir.

Tesettür mevlana tunik
Tesettür mevlana tunik

Her Senenin Modası Gri

Grinin tonları yaz veya kış kombinlerinde her sene en çok tercih edilen renklerin başında geliyor. Gri hem zarafeti hem de her renkle uyumlu olması nedeniyle çokça tercih edilen bir renk. Bu yaz özellikle çanta ve ayakkabı seçiminde parlak gri tonları göze batıyor.

Parlak gri çantalar ve yine parlak gri ayakkabılarla siyah beyaz pembe mavi lacivert düz veya desenli tunik veya elbiselerle rahatlıkla kombinlenebilir.

Hem yaz hem de kış kombinlerinde kolyeler unutulmamalı. Sade elbiseler veya sade tuniklerin üzerine tercih edilen uzun ve kalın kolyeler her mevsimde hazırlanan kombine çok daha şık bir hava katmaktadır.

2017 Tesettür Yaz Kombin Resimleri

WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş