2018 Kışına Damga Vuracak Tesettür Kombinler

1

2018 kış tesettür kombinlerinde yeni trendler, bu kış mutlaka sahip olmanız gereken kombinleri ve aksesuarları bir araya getirdik. İşte detaylar…


2018 yılı yazıyla kışıyla baştan sona iddialı olacak gibi görünüyor. Yeni sezonda dikkat çekici tasarımlar, iddialı detaylar göze çarpmakta. Üstelik bu tesettür modası için de geçerli.

Maskulen kombin 2018

2018 Kış Tesettür Kombin Trendleri

Tesettür kombinlerine baktığımızda, 2018 yılında kışın iddialı kabanlar, trençkotlar, şık ikili takımlar, oversize kazaklar, deri etekler, kadife elbiselerin ön plana çıkıyor. Bu tür parçaları ise modern tarzda Jean takip ediyor, klasik kombinlerde ise dar paça pantolonlar. 2018 kışlık tesettür kombinlerinde, kaban ve tesettür arasındaki uyuma özen gösterildiğini görüyoruz. Bu ikisinin uyumunu yakaladığınızda diğer parçaları zaten sorunsuzca yerleştirebilirsiniz.


 

Kışlık tesettür etek kombin

2018 kışlık tesettür kombinlerinde göze çarpan parçalardan olan pançolar, bu yıl kürk detayları da daha fazla yansıtıyor. Elbette ki sahte kürkten söz ediyoruz. Bu tarz parçaları, büyük bavul tipli el çantaları ile tamamladığınızda oldukça havalı görünebilirsiniz.

Kışlık trençkot kombini

Bunların yanı sıra bu yılın kışlık tesettür kombinlerinde çoğunlukla göreceğimiz parçalar bahsettiğimiz üzere şal yaka kaşe kabanlar, trençkot, panço ve benzeri iken, bunları tamamlayan dar paça pantolonlar, boyfriend jeanlerdir.

2018 kaşe kaban

Aksesuarlarda Minimalizm

Çanta olarak büyük el çantalarını tercih ediyoruz. Bununla birlikte minik sırt çantalarının yükselişini de unutmamak gerek. Çünkü 2018 yılında da yaz ve kış aylarında bu trend sürecek gibi görünüyor. Kabanınız ile uyumlu olacak şekilde siz de şık bir deri sırt çantası tercih edebilir, tarzınızı yansıtabilirsiniz.

Kışlık oversize kazak kombini

Günlük kullanımda eşarp ya da şallardaki desenlerden uzak durmanız ise daha havalı bir tarza sahip olmanızı sağlayacaktır. Özel zamanlarda ise desenler, renkler ve ışıltılar olmazsa olmaz…

2018 tesettür kaban

2018 Deri Aksesuarların Yılı Olacak

Diğer taraftan şal yakalı kabanlarınızı, deri kemerler ile kombinlemeyi denemelisiniz. 2018 kış modasının dikkat çeken bir ayrıntısıdır deri kemerler. Hatta yaz aylarında dahi kullanılmaya devam edecek önemli bir trend bu. Ayakkabı, çanta ve kemer gibi deri detaylar arasındaki uyum ise tamamen göz zevkinize kalmış. Her birini ayrı renkte tercih etmek, risksiz bir seçim olabilir örneğin.

Tesettür kışlık kombin 2018

Kombinlerde Şal Seçimi

Eğer eşarp kullanmayı tercih ediyorsanız, eşarbınızın detayında kabanınızın ya da ceketinizin renkleri yer alabilir. Bu sayede, göz alıcı bir uyum yakalayabilirsiniz. Diğer taraftan şal tercih edenler için birbirinden güzel alternatifler söz konusu. Tek renklerin özellikle casual kombinlerde tercih edilmesi, güzel sonuçlar ortaya çıkarıyor.

Kürklü kışlık kaban 2018

Kışlık spor kombin

Deri pul-payetli tunik

2018 triko takım

2018 kışlık tesettür kap

Kışlık ceket-pantolon kombini

Kışlık tesettür okul kombini

Kışlık tesettür spor kombin

2018 gabardin parka

2018 kışlık tesettür kombin

bomber ceket kombini

2018 kışlık günlük tesettür kombin

Kışlık ceket-etek kombini

2018 kışlık kadife takım

WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş