2018 Yaz Sezonunun Trendi Çizgili Tunikler

0

2018 yaz sezonuna damga vuran çizgili tunik modelleri ve çizgili tunikleri kombinleme tüyoları

Yaz aylarını tüm hızımızla yaşamaya devam ettiğimiz şu günlerde, henüz sezonu kapatmadan, hepimizin oldukça beğendiği ve pek çok şık kadında görüp hayran kaldığı çizgili tuniklerden bahsetmek istiyoruz.

Yatay çizgili tunik kombini-2


 

Neden çizgili tunikler bu kadar çok sevildi ve trend oldu diye merak ediyorsanız bu yazımızda cevabını bulacak, eğer hala çizgili tuniğiniz yoksa muhtemelen çizgili bir tunik alacaksınız.

Düğmeli çizgili tunik kombini

Neden çizgili tunik?

Her desenin kendince bir dili vardır. Çizgili desenler ise çiçekli, geometrik, etnik ve diğer tüm desenlerin üzerinde bir etkiye sahiptir. Çünkü çizgili desenler güç ve başarıyı temsil eder.

Çizgili tunik kombinleri 1

Bunun yanı sıra avangart duruşu sayesinde kendine güvenen hanımların hemen dikkatini çeker ve alışveriş sepetindeki yerini alır.

Lacivert tunik kombini

İş hayatının vazgeçilmezi çizgili tunikler…

Güç ve başarıdan bahsetmişken iş hayatına değinmeden geçilmezdi elbette. Özellikle çalışan kadınların tercihi olan çizgili tunikler, kendinden emin bir duruş sergiler.

Yazlık çizgili tunik kombini

Bu nedenle de karşınızdakine; “ne yaptığımın farkındayım ve başarılıyım” dersiniz kıyafetinizle. İşte bu yüzden de çizgili tunikler 2018 yılında yaz trendleri arasından hiç düşmedi ve gücünü sergilemek isteyen hanımların tercihi oldu.

Soğan kabuğu çizgili tunik kombini

Çizgili tunikler sadece çalışan kadınların tercihi değildi elbette. Çünkü başarı ve kendinden emin olmak, hayatın her dilimini kapsar. Bu yüzden, ev hanımları ve öğrenciler de en şık kombinlerini çizgili tuniklerle gerçekleştirdi.

Sarı çizgili tunik kombini

Çizgili tuniklerin bir diğer avantajı ise kolay kombinlenmesidir. Öyle uzun uzun düşünmezsiniz, altına ne giysem hangi rengi tercih etsem diye.

Kalın çizgili tunik kombini

Zemin rengi veya çizgilerin renginde dökümlü bir pantolon yahut kalem etekle, yine aynı renklerde şal ya da eşarpla oldukça şık bir görüntü sağlayabilirsiniz. Hem çabuk karar vermek hem de şık olmak herkesin işine gelir değil mi?

Çizgili tunik kombinleri 2018

Çizgili tunik alırken nelere dikkat etmeli?

Çizgili tunikler şık ve güçlü gösterir dedik, bu doğru. Ancak tercihinizi yaparken gözünüzden kaçan küçük bir detay durumu tam tersine çevirebilir.

2018 çizgili tunik kombini

Bu yüzden çizgili tunik alırken yapacağınız en önemli şey, her kıyafet seçiminde olması gerektiği gibi vücut özelliklerinize uygun olan seçimi yapmaktır.

Somon çizgili tunik kombini

Eğer balık etli ölçülere sahipseniz veya kiloluysanız asla yatay çizgili tunikler tercih etmemelisiniz. Çünkü yatay çizgiler sizi olduğunuzdan daha da kilolu gösterir. Sizin tercihiniz dikey ve ince çizgili tunikler olmalıdır.

Günlük çizgili tunik kombini

Aynı şekilde eğer aşırı zayıfsanız bu defa da dikey çizgiler sizi olduğunuzdan daha zayıf gösterecek ve rahatsız edecektir. Bu sebeple siz de yatay çizgileri tercih ederek vücut orantınızı sağlamalısınız.

Genç çizgili tunik kombini

Gördüğünüz gibi 2018’de çizgili tuniklerin trend olmasının pek çok haklı nedeni var. Henüz sezon bitmeden siz de bu trende katılıp, çizgili tuniğiniz ile aynı kendinden emin duruşu sergileyebilirsiniz. İyi alışverişler…

Bu yazıyı okuyanlar Uzun Tunikler Nasıl Kombinlenir ? başlıklı yazımızı da okudu ve beğendi. Sende bir göz at.

WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş