2020 Anne Kız Pijama Takımları

0

2020 yılında öne çıkacak olan anne kız pijama takımlarını inceledik. Birbirinden sevimli ve şirin anne kız pijamalar sizleri bekliyor

Uyurken tercih ettiğimiz pijamalar aslında gün içerisinde evden dışarı çıkmıyorsak eğer tüm gün üzerimizde olan ev giysilerimizdir. Pijamalar kumaşı ve kesimiyle rahat olmalı, kişinin hareket özgürlüğünü kısıtlamamalı ve yük oluşturmamalıdır.

anne kız yeni pijama modelleri
anne kız yeni pijama modelleri

Tüm bu özellikleri taşıyan pijama takımları anne – kız kombini şeklinde karşımıza çıkıyor. 2020 anne kız pijama takımları serisinin yakında piyasaya çıkacağını söyleyebiliriz.

anne kız figürlü pijama modeli
anne kız figürlü pijama modeli

Pijama tasarımlarında çocuklara da yer veren üretici firmalar, anne – kız takımlarının ilgi görmesi neticesinde pijama modellerini zenginleştirme kararı almıştır. Şimdilerde her sezon yeni takımlar görüyoruz.


 

Biz de bu dikkat çeken detayı enine boyuna sizin için ele aldık ve 2020 yılında öne çıkacak olan pijama takımlarını inceledik.

Rahat, esnek ve şık anne & kız pijama takımları

2020 anne kız pijama takımları henüz görücüye çıkmadı ancak tasarımcıların çalışmaları ve pijama koleksiyonlarındaki genel çizgi 2020 yılında pijama takımlarının yine çok renkli, şık olacağını gösteriyor.

anne kız penye pijama modelleri
anne kız penye pijama modelleri

Daha sade ve minimal tarzdan hoşlananlar için düz renkler tasarlanırken kız çocuklarının cıvıltısını yansıtan canlı pijama takımları gerçekten cezp edici.

anne kız kareli pijama modeli
anne kız kareli pijama modeli

Kızınızla bir örnek pijama giymek istiyorsanız eğer belki de yeni yıl hediyesi olarak pijama takımı alabilirsiniz.

anne kız penye pijama modeli
anne kız penye pijama modeli

Renkli, çizgi karakterli, baskılı anne & kız pijama takımları

Pijama takımları çiçekli, çizgi karakterli, ekoseli ya da geometrik desenlerin olduğu bir temaya sahiptir. Tasarımcılar, kız çocuklarının hayal gücünü geliştirecek, beğenilerini toplayacak eğlenceli pijamalar tasarlıyor.

anne kız pembe pijama modeli
anne kız pembe pijama modeli

Örneğin çok sevilen Hello Kitty figürünü daha güzel tasarımlarla görebilirsiniz. Pijamaların üzerindeki baskılar yüksek kalitede tercih ediliyor, uzun yıllar giyebilmenize zemin hazırlıyor. Pijama satın alırken baskı kalitesine dikkat etmeniz yeterlidir.

anne kız pijama modeli 2020
anne kız pijama modeli 2020

Yazlık ve Kışlık anne & kız pijama takımları

2020 anne kız pijama takımları yazlık ve kışlık olarak iki bölümde çıkıyor. Kışlık pijama takımları alt, üst ve sabahlık şeklinde üçlü kombin ile çeşitlendiriliyor.

anne kız lila pijama modeli
anne kız lila pijama modeli

Anne kız pijamaları seçerken üç parçadan oluşan takımları tercih ederek daha işlevsel bir pijamaya kavuşabilirsiniz.

anne kız leopar desenli pijama modeli
anne kız leopar desenli pijama modeli

Yazlık kumaşlar daha esnek, yumuşak ve inceyken kışlık pijama kumaşları yine rahat fakat sıcak tutacak şekilde tasarlanıyor.

Bu yazıyı okuyanlar 2020 Anne Kız Kombinleri başlıklı yazımızı da okudu ve beğendi. Sende bir göz at.

WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş