2020’de Trend Olacak 30 Patik Modeli

0

2020’de trend olacak 30 yeni patik modeli, birbirinden güzel evde kolaylıkla yapabileceğiniz patik örnekleri resimleri sizleri bekliyor

2020 yeni patik örnekleri sene bitmeden ilgi görmeye başladı diyebiliriz. Yeni doğmuş bir bebekten yaşlılara kadar kadın – erkek demeden herkesin ayaklarını soğuktan koruması gerçeği geçmişte örgü patiklerin ortaya çıkmasını sağlamıştır.

zarif patik modeli 2020
zarif patik modeli 2020

Örgü patikler geleneksel Türk kültüründe kocaman bir yer tutuyor. Üstelik yıllar geçtikçe bu kültür eskimiyor bilakis daha da artarak çoğalıyor. Hanımlar yaptıkları patikleri bitirdikçe yeni model arayışına giriyor, bazen kendi kafalarından model uydurarak yaratıcılıklarını konuşturuyorlar.

sarı patik modeli 2020
sarı patik modeli 2020

2020 yeni patik örnekleri de bu şekilde ortaya çıkmıştır. Yıl boyunca patik ören hanımlar, ellerindeki örnekler bitince çareyi yeni seneye ait yeni örnekleri araştırmakta bulmuştur. 2019 yılında patik örnekleri arayanlar yine çok farklı örnekler ile karşılaşıyor.


 
mor patik modeli 2020
mor patik modeli 2020

Ayakkabı şeklinde patikler, rengârenk lolipop patikler, kız ve erkeklere özel patikler, çorap şeklinde bağcıklı patikler, gerçek ayakkabı tabanı kullanılarak örülen patikler, babet ayakkabı formunda patikler, balerin patikler ve daha nicesi 2020 yeni patik örnekleri arasında boy gösteriyor.

erkek bebek patik modeli 2020
erkek bebek patik modeli 2020

Farklı patik örnekleri her zaman dikkat çekmiş, örgü meraklılarını cezp etmiştir. Daha önce işlemediğiniz bir patik gördüğünüzde ilgi ile elinize alıp incelediğinize hiç şüphe yok. Özellikle de gerçekten orijinal bir görüntüye sahip olan yeni patik modelleri için bunu söyleyebiliriz.

2020 yeni patik örnekleri bakmaya başladığınızda sevimli, şık, komik, konforlu, sıcacık patik modelleri göreceksiniz. Bilhassa çocuklar için yapılan mini patikler sevimlilikleriyle göz kamaştırıyor. Çocukların minicik ayaklarını sıkıca sarmalayan, ayakkabı ile bile giyilebilen rahatlıkta olan patikler, soğuk geçen mevsimde hastalıkları önlüyor.

2020 yeni patik örnekleri arasında küçükten büyüğe herkese hitap edecek patik modelleri var. Günümüzde ev terliği yerine patik kullanıldığı için patik modası asla eskimiyor. Hatta altın günlerinde, kadın toplantılarında daha çok patik tercih ediliyor.

en güzel patik modeli 2020
en güzel patik modeli 2020

Patikler terliklere oranla daha hafif, daha sıcak ve daima insanın ayağında durduğundan daha işlevsel ve sağlıklı kabul ediliyor. Grip, nezle, soğuk algınlığı gibi solunum yolu hastalıklarının birçoğunun çıplak ayakla yere basmaktan, ayağın soğuk almasından olduğunu göz önünde bulundurursak eğer patiklerin ne denli önemli ve gerekli olduğunu daha iyi anlayabiliriz.

WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş