Güzel Eşarp Bağlamanın Püf Noktaları

0

Güzel eşarp bağlamanın püf noktaları, yüz şeklinize en çok yakışacak olan eşarp bağlamaları modelleri resimli anlatımlarıyla sizleri bekliyor


Güzel eşarp bağlamak ve bağladığı eşarbı kendisine yakıştırmak tüm tesettürlü hanımların ortak isteğidir.

Güzel eşarp bağlama-2

Günlük hayatında ne kadar pratiklik kazanmış olursa olsun, bağladığı eşarptan emin olmak ve onaylanmak kadınları mutlu eden bir durumdur çünkü.


 

Güzel şal bağlama-8

Ancak gelin görün ki her işin bir püf noktası olduğu gibi eşarp bağlamanın da bazı püf noktası vardır ve ne kadar el alışkanlığınız olursa olsun, eğer bu püf noktalarına uygun eşarp bağlamıyorsanız eşarbınız size yakışmıyor olabilir.

Güzel eşarp bağlama-1

Siz bu durumu fark etmeseniz de çevrenizde sizi gözlemleyen ve bu tespiti yapan birileri mutlaka vardır.

Güzel eşarp bağlama-4

O halde, güzel eşarp bağlamanın püf noktaları nelerdir?

Güzel eşarp bağlamanın ilk sırrı, yüz şeklinizi tanımak ve eşarbınızı yüz şeklinize uygun olarak bağlamaktır.

Güzel şal bağlama-4

Ortak bir genelleme ile kabul görmüş olan oval, yuvarlak, kare, kalp, uzun ve üçgen yüz şekillerinden hangi yüze sahip iseniz, ilk önce yüz şeklinizi tespit etmeli ve ardından yüzünüzü oval gösterecek tarzda eşarbınızı bağlamalısınız.

Güzel eşarp bağlamanın bir diğer kuralı ise eşarbınızın kumaş dokusudur. Fazla kaygan ve buruşan kumaşlardan yapılmış eşarplar tercih ediyorsanız eğer, eşarbınız mutlaka bozulacak ve süreli düzeltmek zorunda kalacaksınız demektir.

Güzel eşarp bağlama-5

İpek, pamuklu ve terletmeyen, kaymayan dokudaki kumaşlardan yapılmış eşarpları tercih ederseniz hem gün boyu rahat edersiniz hem de eşarbınızın daha düzgün kalmasını sağlarsınız.

Güzel şal bağlama-7

Eşarbınızı daha güzel bağlamanıza yardımcı olacak diğer püf noktaları ise iç eşarp yahut bone kullanmak ve baş hizanızdan aşırı yüksek, sivri topuzlar yapmamaktır.

Güzel eşarp bağlama-6

Eşarbınızın dokusu hangi kumaştan olursa olsun, kullandığınız iç eşarp yahut bone, eşarbınızı sağlamlaştıracak ve uzun süre bozulmasını engelleyecektir.

Güzel şal bağlama-5

Eğer topuz yapıyorsanız, topuzunuzu çok yüksek ve özensiz bir şekilde sivri yaparsanız, siz kendinizi ne kadar güzel hissederseniz hissedin, aksine komik görünürsünüz, bu yüzden estetik bir görünüm kazanmak istiyorsanız asla yüksek ve sivri topuzlar yapmamalısınız.

Bu yazıyı okuyanlar Eşarp Elbise Uyumu başlıklı yazımızı da okudu ve beğendi. Sende bir göz at.

WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş