2017 Günlük Tesettür Kombinler

0

Günlük tesettür kombin modellerinde 2017 trendleri, en rahat ve en şık sportif günlük kapalı kıyafet modelleri resimleri sizleri bekliyor !


Kombin yapmada tesettürlü bayanlar daha fazla zorlanıyor. Birbirinden ayrı parçaları her gidilen yer için birbiri ile uyu içinde kullanması gereken tesettürlü hanımlar için bu oldukça zor. Bide bu zorluğa her sene daha farklı bir hal alan tesettür modası eklenince işler daha da zor oluyor. Modayı takip etmek için belirli parçaları ve renkleri kullanmak gerekiyor. 2017 günlük tesettür kombinler iş ve sosyal hayatta farklı şekillerde gözlemlenecek. Bayanlar gittikleri yere göre bir seçim yapmak zorunda. Her kombin içinse ortak nokta renkli modellerin ve birbiri ile benzer tonlardaki parçaların bir arada kullanılacağı. Modayı takip edip kolay bir kombin yapmak istiyorsanız ilk dikkat etmeniz gereken ayrıntı bu.

Günlük tesettür elbise
Günlük tesettür elbise

2017 Tesettür Spor Giyim

Tesettürlü bir bayan olarak günlük giyim tarzınız spora yakınsa beyaz ve maviler ve bol desenli modeller sizin için. Beyaz bir streç pantolon üstüne asimetrik bir tunik ve yine pantolon ile aynı renk bir ayakkabı ile kombini tamamlayabilirsiniz. 2017 modasından izler taşımak için üzerinizde mutlaka desenler olmalı.

2017 Spor tesettür günlük kombin
2017 Spor tesettür günlük kombin

Bu hakkınızı bol desenli spor bir çanta ile tamamlayabilirsiniz. Pantolon seçiminde İspanyol paça desenli bir model ile başlayıp üstünüze sarı tonlarında bir bluz sizin her yerde rahatça kullanabileceğiniz bir kombin için yeterli. Böyle bir kombi yapıyorsanız çantanız mutlaka sırt çantası olmalı. Kombinlerinizde güzel bir saat kullanmayı ihmal etmeyin.


 
Günlük Gömlek kombini
Günlük Gömlek kombini

2017 Günlük Ve Rahat Tesettür

Rahatınıza düşkünseniz birde iş hayatınız varsa günlük kombinlerde bayanların işi biraz daha zor. İş hayatında rahat olmak içi ütü izi olan geniş paçalı siyah bir pantolon üstüne bordo, kırmızı tonlarında bir tunik ile uyum yakalarsınız. Kırımız günlük tesettürde oldukça moda.

Günlük Tesettür tunik kombini
Günlük Tesettür tunik kombini

Çizgili bluzlardan biri mutlaka dolabınızda olmalı. Lacivert üstüne beyaz çizgili bir bluz altında klasik bir pantolon sizi hem iş hayatınızda hem de günlük yaşantınızda kurtaracak bir kombin olur. Ayakkabıları mümkün olduğunca pantolon ile aynı tonlarda kullanmaya ve spor modellere yönelin. Boyunuzu uzun göstermesi ve her yere uyum sağlaması açısından yüksek tabanlı spor ayakkabılar sizin fazlasıyla işinizi görecektir.

2017 Günlük Tesettür Kombin Resimleri

WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş