2017 Yılının Tesettür Gelinlik Modelleri

0

Tesettür gelinlik modellerinde 2017 yılının öne çıkan trendleri ve ilham alabileceğiniz birbirinden özel 15 tesettür gelinlik tasarımları


Her kadın için evlilik, önemli bir süreci ve hazırlığı ifade ediyor. En çok ilgilenilen ve zaman harcanan konu ise gelinlik modeli seçimidir. Önemli bir günde kusursuz görünmek için fiziksel görünüm ve yüz tipine en uygun düşecek gelinlik modeline sahip olmak kolay değil. Eğer bu başarılamadığında tüm fotoğraflarda arzu edilenden daha farklı pozlar söz konusu olabilir. Kendiniz için en iyi seçimi ortaya çıkartmak için 2017 tesettür gelinlik modellerine değindik. Böylece az da olsa karar verme sürecini kolay hale getirmiş olacağız.

2017 dantelli tesettür gelinlik
2017 dantelli tesettür gelinlik

Geçmişten günümüze ufak dokunuşlar…

Aslında gelinlik modellerinde çok bariz farklar aramak doğru olmaz. Denenmiş ve beğenilmiş modeller üzerinde günümüz moda trendine uygun dokunuşlar yapılarak estetiklik sağlanıyor. Bundan dolayı çok farklı modeller üzerinde durarak “beğenilir mi?” kaygısını yaşamak gerekmez. Bu kısa açıklamadan sonra 2017 tesettür gelinlik modelleri içerisinde de eskiden beri yer alan prenses ve kabarık tasarımların ön planda olduğunu ifade edelim.

2017 gelinlik
2017 gelinlik

2017 Tesettür Gelinlik Trendleri

Kabarık ve prenses modelleri arasından bir tercih yapmalısınız. Bu modeller üzerindeki detayları ifade edecek olursak, daha çok dantel süslemelerinden söz edebiliriz. Ancak bu sezon için gelinlik tasarımları üzerinde fulara benzer süsler de eklendi. Bir kumaşı andıran ve göğüs bölgesinden etek kısmına kadar süzülen detayla prenses modelleri çok daha cazip bir gelinlik oluyor. Aynı zamanda taş süsleme sanatı da gelinlikler üzerinde kullanılmaya başladı. Bu yönde tesettür modellerinde ilk göze çarpan detaylardan birisi de, tuğra damgalılar oldu.


 
Kapalı gelinlik 2017
Kapalı gelinlik 2017

2017 Tesettür Gelin Başı Modelleri

Söz konusu tesettür gelinlik modelleri olunca, diğer tarzlara göre tesettür gelin başı daha da önemli bir hale geliyor. 2017’de gelin başları tam kapalı ve yarı açık denilebilecek ayrıma tabi kılınmış durumdadır. Yarı açık kısımlar sadece saç kısımlarını kapatıyor ve yüzü tam kapalı modele göre daha ön plana çıkartıyor.

Tam kapalı gelin başı modellerinde her zamanki gibi dantel detay ve boncuk süsleme sanatı yüz hatlarını ortaya çıkartmak için kullanışmış durumda. Böyle bir gelinlik tasarımında duvak modelini kısa tercih etmek daha doğru bir seçenek olacaktır.

2017 Tesettür Gelinlik Modelleri Resimleri

WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş