2018 Tesettür Elbiseler İle Stilinizi Yenileyin

0

Yeni sezonda stilinizi baştan aşağıya yenileyebileceğiniz 2018 tesettür elbise modelleri ve trend renk seçenekleri


Tesettür elbiseler birer olmazsa olmazdır. Özellikle yazlık ve baharlık modeller her zaman bayanların göz hapsindedir. Bu dönemler geldiğinde kendimizi uçuş uçuş kumaşlar içerisinde daha rahat hissetmek isteriz. Ancak sadece bu yeterli değil. Aynı zamanda renkler, tasarımlar ve trendler de büyük önem taşıyor.

Tesettür pliseli elbise

Tesettür elbiselerde 2018 trendlerine bakacak olursak, etnik desenlerin ve renklerin büyük bir ağırlığı olduğunu görüyoruz. Bu sayede de soft ve konforlu bir hava yaratılıyor. Tasarımsal olarak da konforu yakalayan kalıpları, elbiselerin konforlu olmasını sağlıyor.


 

2018 ilkbahar tesettür elbise

Günlük kullanıma uygun bu tür tesettür elbise modellerini bir kenara koyacak olursak, bir de son derece şık ve özel günlere uygun alternatifler karşımıza çıkıyor.

Tesettür kot elbise yeni sezon

Tesettür Elbiselerde Romantik Trendler

Tesettür elbiselerde 2018 trendleri denildiğinde bu tür şık alternatiflerden söz etmemek büyük bir eksiklik olur. Belden kemerli elbiseler, özellikle beli vurgulamak ve zayıf görünmek isteyenler için iyi birer alternatif olabilecektir bu noktada.

Gökkuşağı tesettür elbise

Ayrıca omuzlardan panço gibi dökülen ya da geniş fırfırlar ile çevrili elbiseler, sade ve desensiz hali ile şık birer özel gün tavsiyesi olacaktır. Kollarda da fırfırları tamamlayan geniş bilekli modelleri görebiliyoruz ve bu modelleri etek ucuna yerleşen fırfırlar takip ediyor.

Fırfır detaylı tam boy elbise

Kısacası elbise modellerine bu yıl bu tür romantik etkilerin damga vurduğunu görebiliyoruz. Belden aşağıya doğru genişleyen ve adeta bir kuğu edasında olmanızı sağlayan modeller ise kült bir eda ile varlığını bu sezon da sürdürecek.

2018 sonbahar tesettür elbise

Yeni Sezon Tesettür Elbiselerde Kumaş Seçenekleri

Son olarak ise yeni sezon tesettür elbiselerde kumaş alternatiflerinden  bahsedeceğiz. 2018 sezonunun tartışmasız gözdesi kadife. Öyle ki kadifeyi, her tarzda her üründe görebiliyoruz. Mobilyalardaki yoğun kullanımı nihayet giyim sektörüne de sirayet etti ve bugün tesettür modasında da yoğun bir şekilde karşımıza çıkıyor.

Tesettür kadife elbise

Renk renk kadifelerin ortaya çıkardığı tartışmasız şıklığı ile anlatmaya gerek yok. Zümrüt yeşilinden asil mor ve fuşyaya, siyahın asaletinden lacivertin gizemine kadar pek çok farklı alternatif söz konusu ve bu modeller özel günler için de iyi birer alternatiftir. Farklı tasarımsal farklılıklar ile karşımıza çıkan modeller, şimdiden 2018 yılının gözdesi olmuş durumda.

Nakışlı elbise 2018

Kadifenin yanı sıra mira kumaş, krep kumaşlar, trikolar ve spor sevenler için iki iplik kumaşlar yine 2018 sezonunda elbiselerde en çok kullanılacak kumaş türleri diyebiliriz.

Spor tesettür elbise 2018

Kol detaylı triko elbise

2018 tesettür ekose elbise

2018 tesettür maxi elbise

2018 tesettür triko elbise

2018 genç tesettür elbise

2018 çizgili tesettür elbise

WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş