2018 Tesettür Giyim Trendleri

0

Muhafazakar kadınlar için giyim trendleri artık daha fazla çeşide sahip ve alternatif markalar ile de dikkat çekiyor. Birbirinden güzel giyim ve dış giyim modelleri hazırlanarak mağazalarda yer alırken sizler için 2018 tesettür giyim trendlerini aktarmak istiyoruz.

2018 kırmızı tesettür kombin

Rahat seven bayanlar için eşofman takımlar 2018 tesettür modasında vazgeçilmezler arasında olacak. Özellikle günlük kullanımda hem şık görünüm, hem de rahatlık sunduğu için tercih edilecek. Güzel ve uygun bir spor ayakkabı ile kombin yaparak sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.


 

2018 Mavi kombin

Tunik takımlar 2018 tesettür giyim trendleri arasında en popüler seçenekler arasında yer alacak. Özellikle daha kolay kombin edilebileceği için genç ve yetişkin bayanlar tarafından ilgi görecek olan tasarımlar farklı seçeneklere de sahip olacak. Özellikle dantel işlemelerin yer verildiği tunik takım modelleri en çok ilgi görecek modellerden olacak.

Tesettür trençkot 2018

Tunik kombinleri tabi ki tesettür giyimde vazgeçilmezler arasında. Öğrenciler, ev hanımları veya çalışan bayanlar bulunacakları ortama en uygun kombinleri tunik ve pantolonlar ile hazırlayabilir. 2018 tesettür giyim trendleri arasında yer alacak kombinlerde genellikle desenlere sahip olan tunikler yer alacak iken sade modeller ilgi görmeyecek.

Tuğba tasarım tunik 2018

Kombinlerinde pantolon yerine etek kullanmak isteyen genç ve yetişkin bayanlara önerimiz ise ceket ile kombin yapmaları. Birbirinden güzel etek ve ceket modelleri yeni sezonda tesettür giyim mağazalarında yer alacak iken sizde hem günlük hayatta, hem iş hayatında, hem de organizasyonlarda bu kombini tercih edebilirsiniz.

Triko uzun kazak ve elbiseler veya tunikler 2018 yılının kış modasında kadınların en çok tercih edecekleri ürünler olacak. Hem şık kombinler hazırlamak için, hem de daha sıcak zaman geçirmek için en doğru tercih olacaktır. Özellikle son dönemlerde farklı renk tonlarının ve desenlerin yer aldığı modeller çok tercih ediliyor.

2018 püsküllü kap


WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş