2018 Zühre Giyim Koleksiyonu

0

Yenilikçi tasarımları ile gençlerin ilgi odağı olan Zühre Giyim’in 2018 koleksiyonu trend renk seçenekleri ile sizler bekliyor !


Mevsim geçişleri ile birlikte tesettür giyim markaları da koleksiyonlarını gün yüzüne çıkarmaya başladı. Her yıl benzersiz şıklıklara imza atan Zühre Giyim’de 2018 yılında çok konuşulacak modelleri ile görücüye çıktı. 2018 yılı diz altı kap, manto ve pançolar ile adından sıkça söz ettirecek. Üstelik yerden bir iki karış yukarıda biten bu midi boy kaplar ve pançolar şimdiden oldukça beğeni kazandı.

Zühre deri ceket kap

2018’de Ayrıntılar Hakim


 

2018 Zühre Giyim koleksiyonunda göze çarpan diğer bir ayrıntı ise deri kemer ve ayakkabılar. Renkleri camel, krem ve kahve tonlarında kullanılan bu ürünler kıyafete modern bir hava katıyor. Yine krem ve lacivert tonlarının hakim olduğu mantolarda bu renkler biraz daha parlaklaştırılmış.

Zühre uzun hırka

İkili düğme kullanılan daha sportif modellerde de kot ve beyaz renkler ağırlıkta. Ayrıca her yılın modası ekose de unutulmuş değil. Tek renk etek, pantolon ya da bluz üzerinde ekose ve kürk yaka manto ve kaban modelleri bu yılın tesettür modasının gözdesi olacak görünüyor.

Zuhre genç kap

Merakla beklenen koleksiyonda military detaylar da gözden kaçmıyor. Özellikle çantalarda kullanılan kamuflaj deseni hafif ve ayrıntısız kullanılmış.

Zühre mont 2018

Fiyongun Şıklığı

Manto ve kaplarda sıklıkla kurdele görünümü kullanan Zühre Giyim önümüzdeki yıl da geleneğini bozmayacak. Kalın fiyonk görünümü verilen kemerler uzun kaplara ve mantolara şehirli bir şıklık katıyor. Özellikle açık renk kıyafetlerde seçilen bu detaylar tesettür moda anlayışına farklı bir çizgi ekledi.

Zühre etnik kaban

Tek Renk Eşarplar

Önceki yıllarda kullanılan desenli eşarpların yerini 2018’de sade bir şıklık alıyor. Açık renklerin daha hakim olduğu bu eşarplarda krem tonları sık kullanılmış. Hiç desen kullanılmadığını söylemek doğru değil. Çünkü etnik desen ayrıntıları ile görücüye çıkan eşarplar bu yılın gözdesi olabilir.

Zühre triko kap Zühre mont 2018 Zühre kürklü kap Zühre asimetrik kap Zühre 2018 tesettür kap 2018 Zühre pardesü Zühre 2018 panço

WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş