2019 Yaz Tesettür Kombinleri

0

2019 yaz tesettür kombinleri arasında neler var ve bu yıl en çok hangi parçalar tercih edilecek? Buyrun yaz kombinlerini birlikte keşfedelim…

Uzun ve soğuk kış günlerinin ardından nihayet sıcak ve tatlı yaz günlerine kavuştuk. Havaların ısınması ve canlılık ruhlarımıza yansıdığı gibi vitrinleri de canlandırdı ve birbirinden güzel yaz kombini vitrinlerdeki yerini aldı. Peki, 2019 yaz tesettür kombinleri arasında neler var ve bu yıl en çok hangi parçalar tercih edilecek? Buyrun yaz kombinlerini birlikte keşfedelim…

yazlık tesettür kombini 2019
yazlık tesettür kombini 2019

Günlük spor kombinler

Günlük yaşamı kolaylaştıracak salaş modeller 2019 yaz tesettür kombinlerinin en önemli parçaları olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle yüksek bel alt kıyafetler kurtarıcı parçalar arasında yer alıyor. Etek pantolonlar, etekler ve pantolonlar diye sıralayabileceğimiz bu parçalar daha çok triko kumaşlar, doğal kumaşlar, örme kumaşlar ve viskon kumaşlardan oluşuyor.

günlük yazlık 2019 kombin
günlük yazlık 2019 kombin

Bu alt parçaların tamamlayıcısı olarak önü kısa arkası uzun tunikler, kapüşonlu kanguru cep kısa tunikler, salaş ince yazlık trikolar tercih edilerek rahat bir yaz geçirmek mümkün.


 
spor kap kombini 2019
spor kap kombini 2019

Pamuklu şal ve ipek eşarplar, hafif takılar ve rahat spor ayakkabılar sıcak yaz günlerinin keyifle geçirilmesine yardımcı olacak parçaların başında geliyor.

Etekli takımlar

Etekli takımlar günlük davet ve gezmelerin olmazsa olmaz parçalarıdır. Özellikle lastik bel tül etekler, dantel detaylı etekler ve şifon etekler 2019 yaz tesettür kombinlerinde sıkça karşılaşacağımız parçalar arasında.

yazlık etek gömlek kombini 2019
yazlık etek gömlek kombini 2019

Ev gezmeleri, yürüyüşler, dışarıda yapılan aktiviteler için uygun olan bu kombinler renk çeşitliliği ile her beğeniye hitap edecek zenginlikte. 

pliseli etek gömlek kombini
pliseli etek gömlek kombini

Kot ceketler, yazlık üst triko bluzlar ve gömleklerle kombinlenecek bu parçalar babet ayakkabılar, yumurta topuk ayakkabılar, sporlar ve sandaletlerle tamamlanabilir. Yaz sıcağından korunmak için bu tarz kombinlerde daha çok pamuklu şallar tercih edilebilir.

yazlık genç tesettür kombini 2019
yazlık genç tesettür kombini 2019

Okul kombinleri

Her ne kadar okul kombini adı verilse de okullu veya okulsuz tüm genç kızların rahatça kullanabileceği parçalara okul kombini adı verilir. Bu kombinler arasında dar paça kot pantolonlar, viskon tunikler ve çizgili uzun gömlekler en çok dikkat çeken parçalardır.

yazlık bol paça kot kombini
yazlık bol paça kot kombini

Mavi kotların ağırlıkla kullanıldığı okul kombinlerinin de günü rahat geçirmek ve aynı zamanda daha derli toplu giyinmek felsefesi vardır. Bu saydığımız parçaları mutlaka rahat ayakkabılarla tamamlayıp gün boyu hem şıklığı hem de rahatlığı yakalamak çok kolay.

yazlık dantelli tunik kombini
yazlık dantelli tunik kombini

İş kombinleri

Yaz geldiğinde ne giyineceğini en çok düşünenlerin başında çalışan kadınlar tesettürlü kadınlar geliyor.  Sıcak günleri iş yerinde rahat geçirebilmek için seçilen parçalar oldukça önemli. Bu nedenle 2019 yaz tesettür kombinleri çalışan kadınlar için oldukça rahat parçalar ve bol seçenek sunuyor. 

2019 tesettür yazlık iş kombini
2019 tesettür yazlık iş kombini

Pamuklu ve viskon ağırlıklı kumaşların tercih edileceği ve naylon karışımlı kumaşlardan uzak durulması gereken bu parçaların başında kloş ve kalem kumaş etekler, bol paça kumaş pantolonlar ve viskon tunikler veya gömlekler geliyor.

yazlık tesettür ofis kombini 2019
yazlık tesettür ofis kombini 2019

Etek ceket takımlar, tek renk tunikler ve pastel tonların yaygın olarak kullanıldığı iş kombinlerini ipek eşarp ve şallarla tamamlayıp, klasik model ayakkabılarla günü rahat geçirmek mümkün. Aksesuar seçimlerinde ise abartılı ve büyük parçalar yerine hafif aksesuarlar tercih etmek gün boyu rahat etmek açısından oldukça önemlidir.

WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş