Yeni Trend: Yarasa Kol Feraceler – 2024 Güncel Trendler

0

Rahatlığı ve elit görünümü ile sıkça tercih edilen yarasa kol feraceler de yeni trend tasarımlar sizleri bekliyor !


Tesettür giyimde oldukça popüler olan dış giyim parçalarından birisi olan ferace modelleri ile hem günlük hem de klasik kombinlerinizi başarılı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.
Mevsime, tarza ve giyilecek yere göre farklı tasarımları olan ferace modelleri ile kendinizi her zaman şık ve rahat hissedeceksiniz.

Son dönemde moda dünyasında yarasa kol feraceler, zarif ve modern tasarımlarıyla dikkat çeken yeni bir trend haline geldi. Bu feraceler, genellikle kolların alt kısmında genişleyen ve hafif bir uçuşkanlık sağlayan kesimiyle öne çıkıyor.

2018 yarasa kol ferace


 

Ferace modelleri farklı tasarımları ile her zaman keyifle kullanacağınız tesettür giyim parçaları olarak yaz ve kış rahatlıkla tercih edebileceğiniz modelleri ile beğeninizi kazanacak. Pek çok farklı tasarımı olan bu parçanın yarasa kol, düğmeli, fermuarlı, kuşaklı gibi değişik modellerini bulabilirsiniz.

Yarasa kol ferace 2018

Konforu ve şıklığı başarılı bir şekilde bir araya getiren yarasa kol ferace modelleri hem salaş kesimi hem de sıcak havalarda sunduğu konfor ile her zaman severek kullanacağınız ürünler arasında yer alacak.

Yazlık yarasa kol ferace

En Güzel Ferace Kombinleri

Dış giyim parçası olarak sıkça kullanılan ferace modelleri yarasa kol tasarımı ile hoş elbiseler olarak da tercih edilebiliyor. Özellikle sıcak günlerde tayt ya da pantolon üzerine kullanabileceğiniz yarasa kol ferace modelleri ile kendinize hoş bir tarz yaratabilirsiniz.

Fırfırlı yazlık ferace

Yarasa kol ferace modelleri fermuarlı, düğmeli tasarımları ile şık birer dış giyim parçası olarak da kullanılabilen çok yönlü tasarımlar arasında yer almaktadır. Bu nedenle dolabınızda hem elbise hem de ceket olarak kullanmakta özgür olduğunuz birkaç parçaya yer vermek size kombin yaparken çok daha rahat etme imkanı sunar.

Genç Yarasa kol ferace

Abiye, günlük, klasik ya da spor yarasa kol ferace modelleri genellikle kumaş ve tasarım detayları ile birbirinden ayrılırlar. Siz de hem tarzınıza hem de kombinize göre istediğiniz detaylara sahip olan parçayı kullanabilirsiniz.

 

Püskül kollu ferace

Her Tarza Uygun Çözümler

Kadife, tafta ya da ipek gibi abiye kumaşlardan üretilen; payet, sim ya da boncuk detaylı ferace modellerini abiye kombinlerinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

dantelli yarasa kol ferace
dantelli yarasa kol ferace

Bu tasarımlar hem gece dışarı çıkarken hem de özel bir kutlama ya da organizasyon için tercih edebileceğiniz hoş parçalardır.

incili yarasa kol ferace

Spor ya da yazlık kombinlerinizde tercih edebileceğiniz yarasa kol ferace modelleri genellikle keten gibi nefes alan ve ferah kumaşlardan üretilirler. Penye, pamuk, modal ya viskoz gibi kumaşlardan üretilen ferace modellerini de hem günlük hem de spor kombinlerinizde kullanabilirsiniz.

Renkli yarasa kol ferace

Klasik tasarımlar genellikle metal düğmeli ya da çok ince işlemeli detaylara sahip olurken daha spor tasarımlarda fermuar ve baskı gibi detaylar ön plana çıkar.

vizon yarasa kol ferace
vizon yarasa kol ferace

Yarasa kol feraceler, günlük giyimden özel davetlere kadar birçok farklı kombinle rahatlıkla kullanılabilir. İşte bu eşsiz parçalar hakkında sıkça sorulan bazı sorular ve cevapları:

yarasa kol ferace siyah renk
yarasa kol ferace siyah renk

Sıkça Sorulan Sorular ve Cevapları:

Yarasa kol feraceler hangi kıyafetlerle kombinlenir?

Yarasa kol feraceler, skinny jean, şort, etek veya dar paça pantolon gibi alt giyimlerle harika bir uyum sağlar. Ayrıca, elbise veya etekle de şık bir kombin oluşturabilirsiniz.

Bu trend kimlere uygun?

Yarasa kol feraceler, her vücut tipine uygun olan ve gençlerden yetişkinlere kadar geniş bir yaş grubuna hitap eden bir trenddir.

Yarasa kol ferace nasıl bakım yapılır?

Genellikle yarasa kol feraceler, nazik yıkama ve düşük ısıda ütüleme gerektiren hassas kumaşlardan yapılır. Bakım etiketine dikkat etmek önemlidir.

Bu trend ne kadar süre devam edecek?

Moda trendlerinin süresi genellikle değişken olsa da, yarasa kol feracelerin rahatlığı ve şıklığı nedeniyle uzun bir süre popüler kalması bekleniyor.

Bu yazıyı okuyanlar 2018 Ferace Modelleri başlıklı yazımızı da okudu ve beğendi. Sende bir göz at.

WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş