2018 Makyaj Trendlerine Hızlı Bakış

0

2018 makyaj trendleri her yıl ünlü modacılar, makyaj uzmanları ve kuaförler tarafından belirleniyor. Önce podyumlarda tanıtılan makyaj trendleri, her yıl büyük moda dünyasını ve makyaj meraklılarını heyecanlandırıyor. 2018 makyaj modası bu yıl herkesi memnun edecek zenginliğe sahip. Sadelikten ışıltıya kadar her tarzı seven bu senenin makyaj trendlerini sevecek.

Renkli göz makyajı

Rengârenk gözler

Gözlerde renklerin öne çıkacağı bir yıla adım attık. Özellikle gece davetlerinde, partilerde ışıltı ve canlı renkler kullanılacak. Moda dünyasının ünlü makyaj uzmanları bu yıl özellikle derin maviyi işaret ediyor. Gözlerdeki derinliği öne çıkarmak için siyaha alternatif derin, koyu mavileri öneriyorlar. 2018 makyaj trendleri arasında en çok ilgi çeken şüphesiz gözlerde kullanılacak renklerdir. Makyaj uzmanları gündüz ve gece için farklı renkler belirlemiştir. Canlı, dinamik ve cilde ışıltı katacak renkler ilkbahar yaz aylarında ve davetlerinde kullanılırken daha sade fakat güçlü renkler gündüz için öneriliyor.


 

Kalın kaş modası

Doğal kaşlar

Kalın kaşlar modasına alınmamış kaş modası ekleniyor. Dünyada “Tom Boy” modası şeklinde anılan bu akım, doğallığı tamamen öne çıkartıyor. Rimel fırçasıyla rötuşlar yapabileceğiniz kaşlarınızı bu yıl serbest bırakabilirsiniz.

nude makyaj trendi

Nude Tonlar

Nude makyaj trendi son birkaç yıldır popülaritesini koruyor. Ten rengi, şeftali tonları, açık ve sade renkleri kullanarak 2018 makyaj trendini yakalayabilirsiniz. Nude makyajda dikkat etmeniz gereken şey sade renkleri kullanırken tek bir bölgeyi öne çıkartmak. Örneğin gözlerinizi ön planda tutmak istiyorsanız eğer allık ve ruj seçiminde ten rengine yakın renkler tercih etmelisini. Aynı şekilde dudaklarım dikkat çeksin diyorsanız diğer bölgelerde sadeliği elden bırakmamalısınız.

ombre ruj

Ombre dudaklar

Güney Kore’nin popüler makyaj trendi dünyaya açılıyor. Dudaklarda tek renk değil iki farklı renk hâkim olacak. Dudağın iç kısımlarını ve yüzeyini iki farklı renkle tamamlayabilirsiniz. Seçtiğiniz renklerin birbirine uyumlu, yakın tonlarda olmasına özen gösterin.

Kırmızı ruj modası

Kırmızı dudaklar

Kırmızının her tonunu bu yıl görmeye devam edeceğiz. Ruj dünyasının klasikleri arasında yer alan kırmızı renk bu sezon diğer tonlarıyla da ön planda olacak. Kırmızı mat ve parlak ruj seçimleriniz ile gündüz ve gece farklı tarz makyajlar yapabilirsiniz. Rujun etkisini öne çıkarmak için gözlerinize uygulayacağınız renkleri sade tercih etmenizi öneririz.

Bu yazıyı okuyanlar Tesettürlüler İçin Saç Bakım Önerileri başlıklı yazımızı da okudu ve beğendi. Sende bir göz at.

WhatsApp'a Numarımızı Ekleyip "Merhaba" yazın, İndirimleri Kaçırmayın ! 0545 590 26 88
Hemen Tıkla
WhatsApp Sipariş